Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 22 » Онлайн-конференція зі Станіславом Гончаренком
00:13
Онлайн-конференція зі Станіславом Гончаренком
Доброго дня, розкажіть будь - ласка про ваші враження від перебуванні у Львові, про завдання команди на сезон і КУ. Чи залишились ви задоволені результатом виступу команди у першому колі?

Станіслав Гончаренко: Доброго дня, усім шанувальникам футзалу!!!! Спочатку у Львові було складно, особливий колорит, особлива ментальність, існує Західний принцип, а значить культура і відповідні вчинки стосовно культури. Зараз уже адаптувався і почуваюся немов би вдома.

Стосовно завдання на сезон, то мій прихід в "Тайм" передбачав переслідування найвищих цілей, але це спорт, в ньому також бувають поразки. Мрію і хочуз колективом ФК "Тайм" грати у фіналі Кубка і боротися за перше місце в чемпіонаті. А там, як Бог дасть.

І останнє… За сумою і підсумковим результатом — ні. Втрата наприкінці першого кола 5 очок, перекреслила зусилля усієї команди стосовно виконання завдання на перше коло.

Cколько вам платят в "Тайме"?

С.Г.: Не прийнято підраховувати чужі прибутки. Єдине скажу: мій заробіток напряму залежить від результату. Наразі на хліб вистачає


Чи будете ви підсилювати команду?

С.Г.: Ми на завершальному етапі вирішення цього питання. Спорт найвищих досягнень передбачає наявність висококваліфікованих гравців. Футзалісти повинні відповідати завданням, поставленим перед командою


У вашій команді є кілька гравців (Брунько, Кузик, Кудінов, Баландюх), які мають проблеми із ігровою практикою. Чи не збираєтеся з ними прощатися?

С.Г.: Якщо відверто, то це цілком ймовірно. Тому що завершуючи комплектацію команди перед другим колом, це питання повстало дуже гостро

Чому Юрій Цибик не вписався у вашу ігрову модель?

С.Г.: Тому що він цього не захотів



Чи не хотіли б бачити у своїй команді бразильців? Чому?

С.Г.: На сьогоднішній день ні. Мені пощастило із тими виконавцями, з якими нині працюю.


Чи пропонували вам колись зіграти договірний матч?

С.Г.: У великому футболі таке траплялося. В міні-футболі з часів "Інтеркасу" і по нині, знаючи мене, ніхто із такими пропозиціями навіть не звертався

Чому українських тренерів не запрошують на роботу за кордон. Кваліфікація низька? А ви б хотіли там попрацювати?

С.Г.: Є кілька тренерів в Україні, які за своєю кваліфікацією, рівнем підготовки та знаннями, могли б запросто працювати за кордоном. Але це питання вирішувати президентам іноземних клубів. Мене не раз кликали на роботу за кордон, востаннє пропозицію отримував минулого літа. Я навіть у списку із трьох кандидатів на пост наставника російського "Спартака" (Щелково). Але на той час мав запрошення від президента "Тайму" Романа Кедика, остаточну відповідь на яке дав наприкінці липня 2008 року.


Чому розпався "Інтеркас"? Ви поділяєте позицію власників київського клубу?

С.Г.: Дуже сумна історія. Рішення приймала одна людина: президент клубу. Впродовж 11-ти років нашої спільної роботи в "Інтеркасі", ми пережили різне. Зважаючи на пік протиріч між АМФУ і "Інтеркасом", його позицію я поважаю, але як людина, одержима спортом, не згоден із таким рішенням .

Назовите пожалуйста лучшего игрока первого круга по вашему мнению и состав символической сборной (12 человек) исходя из первого круга чемпионата на своё усмотрение.спасибо

С.Г.: Кращого назвати не можу. Дуже сильно виглядали:

у воротах Лисенко.
польові гравці: Павленко, Дмитро Бондар, Овсянніков, Валенко, Кондратюк, Васура, Шевченко, Мінаєв, Легчанов, Ярий та Чепорнюк. Останній - з врахуванням його виступів за збірну.


Чи правда, що до "Тайму" приэдналась перша четвирка та воротар "енергетикив", якщо так, що робитимете з вашою другою чентвыркою? Дякую.

С.Г.: Це питання на стадії вирішення. Тільки після підписів контрактів з гравцями можна буде остаточно сказати "так". Між керівництвом двох клубів питання вирішено. Тепер справа за індивідуальними контрактами. Коли це питання вирішиться, будемо проводити відбір та займатися працевлаштуванням тих, хто не підходить нам.



Перед початком чемпіонату йшла мова перо те, що після першого кола "Тайм" розпрощається з деякими гравцями, котрі не впишуться в команду, 3-4 гравці . Ви вже визначились з ними?

C.Г.: Остаточно по кожному ні. Але прізвища претендентів вимальовуються. Я граю в чесну гру. Всіх гравців команди ще у вересні повідомив: хто не витримає конкуренцію, з тими будемо прощатися після першого кола.


Чи правда що ви в Інтеркасі штрафували хлопців на півзарплати?Чи не повториться таке в Таймі?

С.Г.: Відповім так: якщо й штрафував, то справедливо. Був випадок, коли увесь "Інтеркас", включно із керівництвом, був оштрафований на половину зарплати. За майже 11 місяців моєї роботи в "Таймі" ще жоден гравець не був оштрафований навіть на одну гривню. Мабуть, це заслуга самих гравців.


Скажіть, а якщо Тайму після таких значних фінансових витрат все ж таки не вдасться виграти чемпіонат, то…? Чи керівництво клубу такий варіант навіть не розглядає? Дякую за відверту відповідь!

С.Г.: Будемо працювати далі, у світі не існує команд, які не програють. Це спорт. Єдине, третє місце для нас буде провалом.


Добрий день! А чому у світі футзалу ніколи не йде мова про конкретні суми трансферів. У великому футболі про це завжди кажуть відкрито. Дуже цікаво було б дізнатися вартість такої "П'ЯТІРКИ". Чи податкової боїтеся?

С.Г.: Трансферну вартість такої п'ятірки знає керівництво клубів. Воно і може розголошувати цю інформацію, а я тренер, моя справа результат, а не фінансові питання. Міні-футбол ще дуже бідний в Україні, ми ще, мабуть, не дозріли до відкритості у питанні трансферів.


Чи задоволені ви грою Москвіна і Кольцуна. І як себе почуває Тригебець, коли він зможе вийти на площадку? Можливо є резон віддати його в оренду в туж енергію, для набирання кондицій?

С.Г.: Москвіну і Кольцуну за перше коло тверда "четвірка". Трохи краще виглядав Москвін. Не виключаю ймовірність оренди Тригубця. Нині він працює в загальній групі, але його кондиції далекі від
оптимальних.

Бажаю Вам і Тайму успіхів в чемпіонаті і кубку країни))) Хлопцям без травм. а Вам без надмірних переживань)))

С.Г.: Дуже дякую вам і усім уболівальникам. Приходьте на матчі "Тайму" і вірте в нас!!!!


ИСТОЧНИК: http://prosport.lvivport.com/content/view/2394/68/
Просмотров: 1019 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz