Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 22 » ЮРІЙ СЕНДЕЦЬКИЙ: "НАЗАД ДОРОГИ НЕМАЄ"
22:41
ЮРІЙ СЕНДЕЦЬКИЙ: "НАЗАД ДОРОГИ НЕМАЄ"
Більше тижня тому завершилося перше коло футзальної першості країни. "Ураган" вдома у принциповому дербі здолав львівську "Енергію" - 6:3. Через два дні пролунала звістка про те, що один з старожилів прикарпатського клубу Юрій Сендецький виставлений на трансфер. Ця новина - як грім серед ясного неба як для вболівальників клубу, так і для самого Юрія.

- Чи стала заява про те, що в твоїх послугах "Ураган" більше не зацікавлений, для тебе несподіваною?
Нас віддавна попереджало керівництво клубу і тренери, що по завершенні першого кола в рядах команди буде робитись "зачистка". Скажу відверто, не сподівався, що якимось чином таке торкнеться мене. Тим більше, після перемоги з "Енергією"... Наша ігрова четвірка, яку прийнято називати прикарпатською, в останніх чотирьох матчах довела доцільність грати разом, коли на нашій зміні ми пропустили лише один гол від "Шахтаря". У попередніх сезонах ми цим квартетом грали пліч-о-пліч, а у нинішньому чемпіонаті тренерський штаб вирішив перетасувати склад.

- Від кого дізнався, що ти виставлений на трансфер?
Сама форма цього повідомлення мене дуже неприємно вразила. Я провів шість з половиною сезонів в "Урагані", але виявилось, що у керівництва клубу не знайшлося бодай хвилини часу, щоб повідомити мені про трансфер. Про це я дізнався через два дні після перемоги над "Енергією" від головного тренера команди. Але, повторюся, жодного дзвінка від керівництва і ніяких пояснень я й досі не почув. Про причини міжособистісного характеру я можу тільки здогадуватись.

- Рік тому в "Урагані" складася подібна ситація. Тоді в опалу потрапили Гупаленко, Сімка та Брожко. Але вони і надалі тренувались, а згодом продовжили виступи за франківський клуб. Як вважаєш, рішення щодо твого відходу з команди остаточне?
Не знаю, чи це рішення остаточне з боку керівництва і тренерів, але особисто я не збираюсь повертатись в "Ураган". На даний момент хочу кілька місяців відпочити від гри.

- Тобто, ти ставиш хрест на своїй міні-футбольній кар'єрі?
Ні, я ставлю хрест відносно цього складу команди. Про таке поняття як "колектив" теперішній "Ураган" забув протягом року. Переживаю зараз тільки за своїх партнерів по четвірці - Ярого, Сімку та Кіндратіва, щоб їх не спіткала моя доля.

- Будеш приходити на домашні матчі "Урагану"?
Дуже сумніваюся. Важко мені бути знаходитись у залі. Потрібно ж буде вболівальникам пояснювати причини такого рішення. Звісно ж за "Ураган" як за бойову одиницю я ,однозначно, буду вболівати. Якщо не брати цей прикрий епізод, то ця команда мені дуже багато дала. З "Урагану" я потрапив до збірної України, у студентській - завоював "бронзу" Чемпіонату Світу, за що отримав звання майстра спорту. Загалом провів кілька хороших сезонів, у футболці "Урагану" зіграв багато пам'ятних матчів, забивав голи. Одним словом, в цій команді я провів найкращу на даний момент частину свого життя.

Розмовляв Тарас ЛЮТИЙ. Газета "Галицький кореспондент".
Просмотров: 1024 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz