Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 9 » Роман Цибик: «Психологічна яма нашим гравцям не загрожує»
22:19
Роман Цибик: «Психологічна яма нашим гравцям не загрожує»
Завтра «Тайм» у гостях протистоятиме МФК «Рівне». Суперник нашої команди до когорти мисливців за медалями чемпіонату аж ніяк не належить. Рівнечани переслідують зовсім інші цілі – головне дебютний сезон в еліті завершити подалі від самого дна турнірної таблиці. Отож, «таймівці» зіграють із суперником зручним для реабілітації перед уболівальниками за поразку у попередній грі із «Локомотивом». Детальніше про ляпас від харків’ян та наступний матч нашому сайту розповів президент «Тайму» Роман Цибик.

-- Пане Роман, уже пройшло достатньо часу для того, аби проаналізувати гру із «Локомотивом». Отож, які причини поразки?

-- Так, звісно, уже встигли переглянути відеозапис того матчу. Можу сказати, що «Тайм» грав не погано, особливо в другому таймі мали купу моментів. А вони усю гру побудували на контратаках. Що ж,не варто було сподіватися, що хтось пройде рівно, без спадів, увесь сезон. Усі команди припускаються осічок. Не рейтинги ж грають в футбол, а живі люди. В іншому разі, ще перед грою можна було визначати переможця.

-- Судячи з ваших слів, особливих претензій до гравців в керівництва клубу не має?

-- Претензії є, від гравців вимагають забивати голи і у підсумку перемагати. Але особливо, справді, картати їх не будемо. Наші гравці кілька разів влучали в штанги. Олександр Бондар впритул розстрілював ворота й не поцілив, Максим Павленко із чотирьох метрів попав в штангу. Тож, за рахунку 1:1 у нас були хороші шанси вийти уперед і перемогти у цій грі. Але спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти, забивають тобі.

-- Як ви казали, кожна команда має пережити спад. Як гадаєте, гра із «Локомотивом» не може загнати «таймівців» у психологічну яму?

-- Впевнений, психологічна яма нашим гравцям не загрожує. Це тренери важко переживають поразки, а гравці такі речі швидко забувають. Вони після кожного матчу починають налаштовуватися на гру проти іншого суперника, а попередній матч не згадують. В нас же не така ситуація як в «Кардиналу», над яким тяжіє кількість поразок.

-- Тим паче, що перемігши в наступній грі не найсильнішу команду чемпіонату -- МФК «Рівне», «таймівці» ще швидше забудуть невдачу із «Локомотивом»…

-- Матчів із такими суперниками, як МФК «Рівне» керівництво команди завжди остерігається – є ризик недооцінки суперника. До речі, наш наступний суперник грає в такому ж стилі, що і попередній. Вони діють від оборони, з прицілом на швидкі контратаки. Інша справа, що в «Локомотиві» гравці індивідуально значно сильніші за «Рівне».

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/95/3/
Просмотров: 913 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz