Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 1 » Станіслав Гончаренко: „2009-й має принести радість”
19:14
Станіслав Гончаренко: „2009-й має принести радість”
Напередодні Нового року наставник “Тайму” Станіслав Гончаренко у розмові із журналістом клубного сайту розповів про власне ставлення до свята, згадав 2008-й поділився сподіваннями від 2009-го.

-- Для мене Новий рік – найтепліше, найдушевніше, найщиріше та найнародніше свято, -- розпочав розмову С.Гончаренко. -- Воно не вигадане, як приміром свято залпу Аврори. Новий рік створений самою природою, а тому це свято особливе.   

-- Святкування якого Нового року вам особливо запам’яталося?

-- Намагаюся не згадувати такі речі. Кожен Новий рік – це як нова історія, а Старий рік – перегорнутий листок календаря. Кожен раз, це свято особливе і неповторне.

-- В цей час прийнято підбивати підсумки останніх 12 місяців. Яким для вас видався 2008-й рік?

-- 2008-й рік був двояким. Мені, з однієї сторони, довелося пережити розлуку із улюбленою роботою, перенести хворобу й переїхати в інше місто. В той же час, у 2008-му році знайшов нову мотивацію, друзів, близько познайомився із колоритним, специфічним львівським менталітетом та зустрів фанатично зацікавлених в досягненні поставленої  мети людей, які, власне, мене і запросили працювати до Львова. Взагалі, цей рік був високосним, в своєму житті, а мені уже 48 років, таких пережив 12. З власного досвіду знаю, що це невдалий рік. Все-таки мені довелося боротися із хворобою. Але нова робота суттєво згладжує враження від 2008-го.    

-- Наступним буде рік Бика. Якщо ви уже згадали про невдалі у вашому житті високосні роки, то як проходить період після нього? 

-- Як в хорошого молодого бичка, прибавляється вага, збільшується позитиву в житті, взагалі наступний, після високосного року, має позитивну характеристику. Отож, 2009-й має принести радість. 

-- Натякаєте, на здобуття „Таймом” „золота” чемпіонату чи на щось особисте? 

-- Давайте об’єднаємо ці дві речі (сміється)...

-- Пане Станіслав, зізнайтеся, своїм гравцям на останньому у 2008-му році тренуванні  наголошували на тому, що 4-го січня на них чекає гра із непростим суперником – харківським „Локомотивом”, а тому від спиртного варто утриматися?  

-- Я уже давно перестав робити подібне. В ”Таймі” зібрано розумних, талановитих футзалістів, професіоналів своєї справи. А подібні вказівки… Вважаю, це було б свідченням моєї не поваги до них. Тому, впевнений, вони самі знають про режим і що потрібно робити перед грою.    

-- Наостанок, щоб хотіли побажати футзальним уболівальникам..?

-- Уболівальникам хотів би побажати щирості, здоров’я, пристрасті та об’єктивності. Прихильникам  же „Тайму” хотів би побажати успіхів, нових звершень, сімейного благополуччя, добробуту. Якщо ми бачимо вас у залі, значить, у вас усе гаразд. Тому хотілося б вас якомога частіше бачити на наших матчах.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/92/3/
Просмотров: 716 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz