Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 27 » ТВД-Тайм -2:2
10:58
ТВД-Тайм -2:2

Львівське футзальне дербі між ТВД та «Таймом» переможця не виявило. «Будівельники» краще розпочали гру і забили два голи. Але втримати перемогу вони не зуміли. На початку другого тайму, підопічні Станіслава Гончаренка відквитали один гол, а за три хвилини до завершення матчу поновили паритет. Нічийний рахунок дозволив «Тайму» залишитися в лідерах чемпіонату, а ось шанси ТВД за підсумками сезону вибороти золото, суттєво зменшилися.

Сергій Чепорнюк у попередньому матчі із «Енергією» травмувався. Тому четвірки «Тайму», як у тій грі, мали такий вигляд: в першій виходили на майданчик Макаєв-Павленко-Д.Бондар-Скорий, в другій – Москвін-Кольцун-О.Бондар-Кудінов. Останнього у цьому списку на початку другого тайму Станіслав Гончаренко замінив на Брунька. В ТВД ж єдина кадрова заміна стосувалася другої четвірки, в якій замість виставленого на трансфер Чеботарьова грав новобранець команди Засенко.        

ТВД розпочало гру в притаманній цій команді манері: «будівельники» діяли на майданчику жорстко, не шкодуючи ані себе, ані суперників, при цьому, вони періодично порушували правила. Щоправда, судді часто закривали на це очі. На початку зустрічі в одному із епізодів Рогачов грубо зіграв проти Іваняка, замість вибачень «теведист» вступив із воротарем у словесну перепалку.

Взагалі, у першій половині гри більше часу м’ячем володіли «теведисти», хоча «таймівці» завдяки пресингу підпускали до власного штрафного майданчику їх не часто. На 4-й хвилині Макаєв «видряпав» м’яч в Рогачова, але удар «таймівця» був не сильним. А на 8 хвилині на ударній позиції був уже Павленко, підсумок цього епізоду аналогічний попередньому: не сильний удар, який без зайвих труднощів парирував Мельник. Номінальні господарі матчу відразу ж організували контратаку, яка завершилася влучним ударом Рогачова – 1:0. «Тайм» надалі продовжував продукувати небезпечні моменти. Хорошу нагоду відзначитися мав Макаєв, але на завершальній стадії Ільдар, як і його партнери, був не точним. На 10-й хвилині гольовий момент врешті вдалося створити ТВД. Після удару Вахули шкіряна куля поцілила у зовнішній бік штанги. Ближче ж до завершення першого періоду матчу значно активізувалася команда Романа Ковальчика. «Таймівці» почали частіше, аніж до того, помилятися й цим самим створювали «будівельникам» хороші умови для проведення контрвипадів. Втім, до перерви голів більше не було.

Початок же другого тайму знову був за ТВД. На 22-й хвилині Сільченко віддав пас Маржановському, останній не схибив: 2:0. Відквитати один гол вихованцям Станіслава Гончаренка вдалося на 26-й хвилині: після удару Олександра Бондаря м’яч змінив траєкторію польоту і залетів в сітку воріт Мельника – 2:1. Із середньої дистанції красень-удар завдав Скорий, але Мельник його парирував. Напруга у матчі значно зросла, «теведисти» почали діяти ще жорсткіше, аніж до того. Найбільше ж перепадало Москвіну. Впродовж хвилини його, ударами ззаду по ногах, двічі «скошували» на майданчик. Перепадало й іншим гравцям «Тайму». За 7 хвилин до завершення матчу в пасиві «будівельників» було 5 командних фолів. А за 3 хвилини до фінальної сирени стільки ж фолів назбиралося в «таймівців». Щоправда, критичну межу команди так і не переступили. Зрівняли рахунок «таймівці» на 36-йхвилині. Після навісу Д.Бондаря влучним ударом головю відзначився Павленко – 2:2. Ризикувати нічиєю наставники обох команд не наважилися, а тому від залучення п’ятого польового гравця відмовилися.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/90/3/
Просмотров: 755 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz