Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 9 » Товариський матч."УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - 5:1 (4:0)
09:18
Товариський матч."УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - 5:1 (4:0)
6 грудня. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 250 глядачів.
Арбітри: Маланюк, Семанюк (обидва - Івано-Франківськ).
Ураган: Корнєєв-к (Іжаковський, 20) - Павлюк, Паршиков, Валенко, Пилипів - Оліщук - Кіндратів, Сімка, Ярий, Сендецький - А.Ткачук, Мартиненко.
Меркурій: Купчанко - Рибак, В.Ткачук, Дележа, В.Гончар-к - Антонюк, Бадло - Білик, Шонов, Янчик, Федірчик - Степанов, Р.Гончар.
Голи: Павлюк (6), Валенко (14), Сімка (15, 34), Сендецький (16) - Р.Гончар (36, з пенальті).

Враховуючи, що востаннє "Ураган" згірав свій офіційний матч ще 25 листопада, а у чемпіонаті України чергова пауза, наставники івано-франківців вирішили підтримати ігровий тонус гравців за допомогою товариського матчу з традиційним спаринг-партнером - чернівецьким "Меркурієм". Якщо попередні поєдинки з першоліговим колективом відбувалися лише в Чернівцях (останній з них пройшов 14 листопада), то цього разу вже "Меркурій" завітав до Івано-Франківська.

На правах господарів "ураганівці" вже з перших хвилин довели, що налаштовані серйозно підготуватися до виїзного матчу 11-го туру проти МФК "Рівне". У дебюті гри свої шанси відзначитися змарнували Пилипів та Сімка. А відкрив рахунок Максим Павлюк, що відгукнувся на простріл Пилипіва на 6-й хвилині - 1:0.

Забігаючи наперед, слід зазначити, що у першому таймі нечисленні глядачі стали свідками одразу чотирьох забитих м'ячів (свої "автографи" у воротах Купчанка ще залишили Валенко, Сімка та Сендецький). Проте і гості не відсижувалися в обороні. Так, у середині тайму непогані моменти мали Степанов і Дележа, а на 14-й хвилині після потужного удару зі штрафного Віталія Ткачука на останньому рубежі чудово зіграв Корнєєв. Загалом до перерви у капітана "Урагану" роботи було чимало, адже господарі моментами настільки захоплювалися атакою, що не один раз забували про захист власних воріт. У одному з таких моментів Бадло відверто пробачив франківців, не влучивши у порожні ворота з 3-х метрів.

Цікаво, що практично усю першу половину гри у складі господарів знову разом відіграла "прикарпатська" четвірка - Ярий, Сімка, Сендецький і Кіндратів. Причому вперше з часів серпневого "Кубку Визволення-2008", оскільки цього сезону у грі вболівальники їх разом ще не бачили. І каші, як то кажуть, хлопці не зіпсували, забивши три з п'яти голів. Андрій Сімка оформив дубль на 34-й хвилині, вдруге вразивши ворота суперника - 5:0.

Заключні п'ять хвилин матчу для "Урагану" виявились доволі напруженими, в основному через те, що у пасиві підопічних Сергія Гупаленка на той час було п'ять фолів. Шостий фол господарі заробили на 36-й хвилині, а десятиметровий удар впевнено реалізував Радислав Гончар. Наприкінці буковинці могли ще двічі відзначитися з дабл-пенальті, проте на висоті був Олег Іжаковський. Знову 5:1, як і майже три тижні тому в Чернівцях.


ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 919 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz