Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 6 » Станіслав Гончаренко: «До роботи «таймівці» повернулися емоційно зарядженими, «голодними»
00:14
Станіслав Гончаренко: «До роботи «таймівці» повернулися емоційно зарядженими, «голодними»
Головний тренер «Тайму» про товариську гру із «Енергією», виконання установки на матч та кондиції своїх гравців.

-- Перш за все, у нас з «Енергією» склалися хороші стосунки, окрім того, ми давно товаришуємо із Юрієм Кобзарем, -- розпочав С.Гончаренко. -- Тому проблем із домовленістю про контрольну гру у нас не виникло. Останній матч ми провели 25 листопада, а наступний гратимемо 13 грудня. Тому, цей спаринг нам був дуже потрібним.   

-- На чому акцентували увагу своїх підопічних у цьому матчі?

-- Головне – надійна гра в обороні. Виконання цієї установки було помітно і по наших діях, і по діях «Енергії». В нас три четвірки виходили на майданчик. Перед кожною з них стояло завдання не програти свій мікро-матч, а квартет Павленка мав перемогти. В принципі, із цим завдання «таймівці» впоралися.  

-- Третя четвірка востаннє виходила на майданчик на початку другого тайму. Що спонукало вас їх більше не задіювати?  

-- «Енергетики» розіграли кутовий, після чого м’яч поцілив в штангу. Такі моменти назрівали ще в першому таймі. Ми в перерві ці епізоди розібрали, але коли вони вийшли на майданчик, надалі припускалися таких же курйозних помилок. Як «енергетики» розігрують м’яч із кутового знають усі: дідусі, бабусі, не говорячи про професійних футзалістів. А наші гравці помиляються, саме тому вони й були покарані. 

-- Простій в чемпіонаті суттєво вплинув на кондиції «таймівців»?

-- Ні, не плинув. П’ять днів гравці відпочивали. До роботи «таймівці» повернулися емоційно зарядженими, «голодними». Ми ввійшли в режим двох-разових тренувань. Одним словом, кондиціями гравців «Тайму» я задоволений.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/65/3/

Просмотров: 826 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz