Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 5 » „Енергія” (Львів) – „Тайм"(Львів) 2:3
22:11
„Енергія” (Львів) – „Тайм"(Львів) 2:3
„Енергія” (Львів) – „Тайм"(Львів) 2:3
5 грудня. Львів. Палац спорту „Галичина”.
Арбітри: І. Якимишин, П. Грева (Львів)
„Енергія”: Кардаш – Легчанов, Луців, Вацяк, Якунін, Кондратюк, Піддубний, Овсянніков
„Тайм”: Борозенець – Чепорнюк, Макаєв, Павленко, Д. Бондар - Москвін, Кольцун, О. Бондар - Баландюг, Кудінов, Кузик, Брунько.

Голи: Піддубний, Легчанов - Чепорнюк, Макаєв, Бондар

Товариський матч з хорошим суперником – це чудова нагода перевірити тактичні новинки, свій найближчий резерв. Станіслав Гончаренко у контрольній грі із «енергетиками» задіяв три четвірки. Ігрову практику отримали гравці, які не часто з’являються на паркеті в офіційних матчах: Кузик, Баландюх, Кудінов та Брунько. Цей квартет доволі агресивно діяв на майданчику, багато атакував, але при цьому часто дозволяв «енергетикам» проводити небезпечні контратаки. Бажання відзначитися, «таймівців» іноді провокувало на грубу гру. Найбільше перепадало Легчанову.

«Енергетики» левову частку першого тайму присвятили грі від оборони. Вони віддали ініціативу супернику, при цьому принагідно влаштовували швидкі рейди до воріт Борозенця. За 5 хвилин до завершення першої половини гри простріл Павленка замкнув Чепорнюк – 1:0. Через три хвилини ці гравці помінялися ролями: уже Чепорнюк прострілював на Павленка, але останній схибив. Відігралися «енергетики» уже в другому таймі. Пасом Легчанова скористався Піддубний – 1:1. Згодом, Макаєв, якому асистував Дмитро Бондар знову вивів «Тайм» уперед. Попри статус товариського, гравці почали діяти жорсткіше. В одному із епізодів в Овсянникова не витримали нерви й він відверто вдарив ззаду по ногах свого колишнього партнера по команді Олександра Бондаря. Поступатися ніхто не хотів. Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко вимагав від своїх підопічних максимальної самовіддачі. Після розіграшу однієї із комбінацій прочуханку від наставника отримала «третя» четвірка. Розгніваний тренер більше її не випускав на майданчик. А коли Легчанов ударом зі штрафного забив другий гол «Енергії», на горіхи перепало Борозенцю. Кіпер сів на лаву запасних, а місце у рамці воріт зайняв Дмитро Бондар. Саме Бондару за 2 хвилини до завершення гри вдалося влучним ударом здалеку встановити остаточний підсумок гри – 3:2. Пропустивши гол, «енергетики» задіяли п’ятого польового гравця, але цей тактичний хід успіху їм не приніс.

 ИСТОЧНИК: www.energy.lviv.ua www.fctime.lviv.ua
Просмотров: 840 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz