Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 24 » Колишній гравець „Урагану” прогнозує перемогу „Тайму”
22:10
Колишній гравець „Урагану” прогнозує перемогу „Тайму”
Завтра львівський о 12-й годині в палаці спорту „Галичина” проведе перенесений матч 1-го туру. Суперником команди Станіслава Гончаренка буде івано-франківський „Ураган”.

У тому, що цей матч супроводжуватиме неймовірна напруга, мабуть, ніхто не сумнівається. „Ураган” задекларував завдання здобути „золото” чемпіонату. Щоправда, власні амбіції івано-франківцям грою на майданчику підкріпити вдається далеко не завжди. А кожна невдача віддаляє їх не лише від першого місця, а взагалі, від місця на п’єдесталі. „Тайм” же в лідерах, і лише перемога може зміцнити позиції команди Станіслава Гончаренка.

Із проханням спрогнозувати підсумок протистояння „Тайму” із „Ураганом” ми звернулися до колишнього гравця івано-франківської команди, а тепер наставника львівського „Кардиналу” Романа Свища.  

-- Романе, кого вважаєш фаворитом у цьому матчі?

-- Безперечно, фаворитом є „Тайм”. В ігровому плані в „Урагана” помітні проблеми. Маю підстави так говорити, оскільки моя команда уже грала з івано-франківцями. В „Таймі” зібрано індивідуально-сильніших гравців, зрештою, команда Станіслава Гончаренка збалансованіша.

-- А чого саме бракує „Урагану”?

-- Мабуть, це питання потрібно поставити тренеру, він підбирав гравців під власне бачення гри, але помітно, що не усе вдається. В „Урагані” є кілька класних виконавців, але командної гри не має. Перш за все потрібно зліпити колектив, а на одних лише персоналіях важко далеко заїхати. 

-- Як гадаєш, „Ураган” входить до когорти претендентів на нагороди чемпіонату?


-- Мені здається, що ні. Головними претендентами вважаю „Тайм” та „Шахтар”. В ТВД не погані шанси здобути медалі. Також до цього списку можна зарахувати „Планету”.

-- Наостанок, ризикнеш спрогнозувати підсумковий рахунок гри „Тайму” із „Ураганом”?


-- Cпробую... Думаю, гра завершить перемогою „Тайму” з рахунком 2:1. Очікую, що на майданчику точитиметься напружена боротьба. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/44/3/
Просмотров: 800 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz