Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 19 » «Кардинал» – «Шахтар» – 0:2
20:57
«Кардинал» – «Шахтар» – 0:2

«Кардинал» – «Шахтар» – 0:2

Голи: Ткаченко, 11; Шувалов, 36.

«Кардинал»: Русецький (Пунда, 15) – Пунько, Лаба, Яцишин, Брожко – Когут, Танський, Багряк, Данилюк – Волянюк.

«Шахтар»: Сухомлинов – Мансуров, Камеко, Мірошник, Ткаченко – Юнаков, Фумаса, Тіару, Ромаріо – Москвичов, Шувалов.

Попередження: Волянюк, 30.

Видно, що потрохи львів’яни вибираються з ігрової ями у яку потрапили на початку чемпіонату. Останні матчі підопічні Романа Свища відіграли на непоганому рівні. Зокрема, із мінімальним рахунком поступились івано-франківському «Урагану», перемогли у кубку «Метрополітен» і на непоганому рівні відіграли матч із «Шахтарем». Хоча позитивного результату у чемпіонаті поки що немає, але із такою грою львів’яни зможуть набирати очки.

Було видно, що донеччани виснажені матчами у Кубку УЄФА і вони не намагались активно діяти на майданчику, а перемогти на класі, завдяки більш технічним гравцям. А «Кардинал» навпаки намагався брак техніки компенсувати бажанням і самовіддачею.

Як і годиться більш досвідчений «Шахтар» більше володів м’ячем, особливо завдавала проблем львів’янам трійка донецьких легіонерів Фумаса, Тіаґу, Ромаріо.

На початку матчу гості мали кілька непоганих моментів. Тіаґу не влучив у дальній кут, а згодом Мірошник вийшов сам на сам із воротарем, вже обіграв Русецького, але не влучив у кут. Львів’яни небезпечно огризались. Танський із 4 метрів замикав передачу партнера, але не влучив у рамку воріт, а удар Багряка парирував Сухомлинов. На 11 хвилині «Шахтар» відкрив рахунок. Після удару Ткаченка м’яч зрикошетив від захисника і влетів у сітку. Головний тренер львів’ян Роман Свищ відразу взяв тайм-аут після якого його підопічні трохи посміливішали. Двічі пробивав Данилюк, але м’яч не досягнув мети, а Багряк не зумів переправити м’яч у сітку після прострілу партнера.

У другому таймі продовжувалась така ж гра. Донеччани не дуже й хотіли забивати ще, а львів’янам не везло із реалізацією. Також вдало на воротах діяв Пунда, який замінив Русецького. Пунда парирував удари Шувалова, Мірошника, Ромаріо, Фумаси впритул. Мінімальна перевага гостей трималась до середини другого тайму. На 36 хвилині «кардиналівці» сфолили вшосте і Шувалов покарав їх за це. На останніх хвилинах, коли Танський вийшов п’ятим польовим львів’яни могли забити хоча б один гол, але підвела реалізація.


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=41&translit=klas-vyschyj-za-bazhannja

Просмотров: 826 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz