Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 19 » Гончаренко про козирі „Єнакієвця”, специфічний майданчик та готовність своєї команди
02:57
Гончаренко про козирі „Єнакієвця”, специфічний майданчик та готовність своєї команди
Центральний матч 9-го туру відбудеться в Єнакієве. Тамтешній „Єнакієвець” прийматиме „Тайм”. Команда Станіслава Гончаренка уже на Донеччині. Наставник львів’ян повідомив нам, що до гри готується 11 футзалістів. Жодних кадрових проблем в „Тайму” не має.

„Удома залишилися Баландюх, Брунько, Цибик, Кудінов. В Єнакієве взяв з собою усіх, хто на мій погляд, найкраще на теперішньому етапі готовий” – розповів Станіслав Гончаренко. 

Ще у Львові „таймівці” почали пристосовуватися до майданчику не стандартних розмірів. Саме розміри домашньої арени „Єнакієвця” Станіслав Гончаренко вважає однією із важливих проблем своїх підопічних у завтрашньому матчі. „Звісно, ми не один день намагаємося пристосуватися до специфічного майданчику, але на це потрібні роки, -- каже головний тренер „Тайму”. – В Єнакієве завжди доводиться не футболом займатися, а лише пробувати пристосуватися до гри в футбол. Судді не мають де ходити, борт і лінію розділяє лишень 30 сантиметрів, гравцям розбігтися важко, дуже складно грати в таких умовах”.

Станіслав Гончаренко переглядав матч у межах попереднього туру „Єнакієвця” з „Енергією”, також наставник ознайомився із перебігом гри у розіграші Кубка, коли команда з Донбасу програла землякам з „Сапару”. „Першоліговому супернику „Єнакієвець” програв лише через погане налаштування на матч. Саме відношення гравців до суперника є основною причиною вильоту „Єнакієвця” з розіграшу Кубка. Клас цієї команди значно вищий, аніж в „Сапара” – переконаний С.Гончаренко. Наставник каже, що особливо акцентує увагу своїх підопічних на Гончарові. Мовляв, на високого гравця буде спрямовано чимало передач, й потрібно зробити так, аби він не зміг вдало діяти на другому поверсі. Загалом, гра „Єнакієвця” Гончаренку добре знайома, оскільки ця команда практично одним складом грає чимало років.     

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/38/3/
Просмотров: 900 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz