Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 19 » Відбулися матчі першого туру Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.
11:31
Відбулися матчі першого туру Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.
Відбулися матчі першого туру Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги. Шість із семи команд – учасниць взяли старт у гонці за чемпіонським званням.

 

Біличанка-НПУ» смт. Коцюбинське – «НУХТ» м. Київ 5 – 2

Спортивний комплекс НПУ ім. Драгоманова м. Київ. 14.00

  Арбітри: Олійник В., Хоботов Р. (м. Київ)

  Інспектор: Журавльов С. м. Київ

  Склади команд:

  «Біличанка-НПУ»:Мельничук Ірина, Солоп Тетяна, Матвійчук Алла, Лук’яненко Альона, Олійник Віталіна, Горобець Аліна, Ригун Ольга, Шеремет Катерина, Прокопенко Анна, Канаровська Світлана, Форсюк Юлія(к), Базилівська Юлія.

Головний тренер: Колок В.В.

  «НУХТ»:Сагайдачна Вікторія, Усова Катерина, Швець тамара, Свердлова Анастасія, Лєбєдєва Дарина, Нерубайло Наталія, Гладченко Юлія (к), Рябікова Олександра, Матвєєва Євгенія, Хлєбопашенко Вікторія, Прокопишина Ірина, Фірсова Олександра, Шилова Аліна.

Головний тренер: Гресь А.В.

Голи забивали: 3 хв. Лєбєдєва Дарина (НУХТ), 17 хв. - Базилівська Юлія («Біличанка-НПУ»), 19 хв. – Канаровська Світлана (Біличанка-НПУ), 39 хв. – Базилівська Юлія (Біличанка-НПУ), 40, 59 хв. – Горобець Аліна (Біличанка-НПУ), 63 хв. - Шилова Аліна (НУХТ).

  Попередження: Солоп Тетяна (Біличанка-НПУ) - 55 хв, Швець Тамара (НУХТ) – 37 хв.

  Матч пройшов за переваги господарок майданчика. Вони почали впевнено, але дещо вальяжно. Дуже швидко їх суперниці призвичаїлися до невисоких швидкостей, активніше почали пресингувати і в одній з контратак заробили право на кутовий, під час якого Лєбєдєва Д. дальнім ударом відкрила рахунок. Однак чемпіонки не знітилися і розпочали масований штурм воріт «НУХТУ». Однак «Біличанці» не вистачало якоїсь дещиці, щоб виріняти становище. Лише на 19 хвилині Базилівська Ю. зі штрафного зрівняла рахунок. Вже через дві хвилини Канаровська Свілана після вдалої комбінації вивела «Біличанку-НПУ» вперед – 2 – 1. Друга половина першого тайму пройшла в запеклій боротьбі. Господарки постійно атакували, а суперниці зрідка контратакували, загрожуючи воротам, які надійно захищала Мельничук Ірина. До кінця першого тайму рахунок не змінився. У другій половині матчу гра продовжувалася у тому ж ключі. Перемога «Біличанки» стала закономірною після вдалих пострілів Базилівської Ю. та Горобець А. А на 63 хвилині «НУХ» зумів відквитати один гол. Остаточний рахунок матчу 5 – 2 на користь команди «Біличанка-НПУ».</w:t>

 

  «Спарта К» м. Київ – «Жилстрой-2» м. Харків. 3 – 4.

 

  <Спортивний комплекс НУХТ. м. Київ 11.00

 

  <Арбітри: Гора Г., Гроховецький С. (обидва м. Київ)

  Інспектор: Червоний О. (Київська область)

 

 Склади команд:

 «Спарта К»:Накорчемна Аліна, Сергієнко Оксана, Іванченко Юлія, Петренко Наталія (к), Савчук Ганна, Кирильчук Альона, Поліщук Ганна, Сидоренко Дарія, Грязна Анастасія, Чередніченко Ганна, Орленко Юлія, Бондаренко Катерина.

Головний тренер: Голоденко О.І., начальник команди: Кохановський В.А.</w:t>

  «Жилстрой-2»:Руденко Ірина, Насонова Вікторія, Скориніна Анастасія, Дворська Антоніна, Шевченко Крістіна (к), Савчук Анастасія, Філенко Анастасія, Братчик Юлія, Савченко Анна, Завгородня Любов, Байнарович Юлія, Цибренко Альона.

Головний тренер: Погорєлов Є.В.

Голин забивали: 17 хв. – Філенко А. (Жилстрой-2) , 24 хв. - Шевченко К. (Жилстрой-2), 27 хв. -Сергієнко О. (Спарта К), 49 хв – Петренко Н. (Спарта К), 60 хв. – Дворська А. (Жилстрой-2), 62 хв. – Насонова В. (Жилстрой-2), 65 хв. – Сидоренко Д. (Спарта К).

  Це був день команди «Жилстро-2», яка в нинішньому сезоні дебютувала у вищій лізі. Матч розпочався з розвідки. Хоча певну перевагу мала команда «Спарта К». Декілька масованих атак призвели до загострення ситуації біля воріт «Жилстроя». Однак, в одних моментах добре зіграли захисники і воротар «Жилстроя», в інших неточними були удари спортсменок «Спарта К». Поступово харків</w:t>

  янки заспокоїлися і почали відповідати різкими контратаками на ворота суперниць. В одній з них на 17 хвилині матчу після рикошету від №9 Філенко Насті, м’яч затріпотів у сітці воріт киянок. А перед цим був відмінений гол у ворота «Жилстрой-2», коли гравець команди господарів підіграла собі рукою. Господарки кинулися відіграватися, однак знову наразилися на контратаку і на 24 хвилині матчу рахунок став 2 – 0 на користь команди «Жилстрой-2». На 27 хвилині «Спарта К» зусиллями Сергієнко Оксани, яка була однією з кращих у складі господарок, скоротила рахунок. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Жилстрой-2». Розуміючи, що треба виправляти становище спортсменки з команди «Спарта К» у другому таймі гри робили все можливе аби зрівняти рахунок і вийти уперед. На 49 хвилині Петренко Наталія завершила компбінацю і рахунок зрівнявся 2 – 2. Зжавалося, що ще декілька хвилин, і «Жилстрой-2» не витримає атак суперниць. Однак м”яч вперто не хотів залітати у ворота харків’янок. Час ішов, а рахунок залишався незмінним 2 – 2. Розуміючи, що у такій ситуації кожна з команд може забити вирішальний гол, тренери обох команд намагалися активізувати дії своїх підопічних. Харків’янки свідомо віддали ініціативу до рук господарок, і чекали свого шансу. І він прийшов Спочатку на 60 хвилині Дворська А., скориставшись обрізкою захисниці «Спарта К» забиває третій гол у ворота суперниць. А вже через дві хвилини Насонова В. у такій же ситуації робить рахунок 4 – 2 на користь «Жилстрой-2». Останні хвилини матчу пройшли у постійних атаках киянок, які не хотіли поступатися на своєму майданчику. На 65 хвилині Сидоренко Дарія забиває третій гол у ворота «Жилстрой-2». Але на більше «Спарта К» була в цей день не спроможна. Далося взнаки відсутність ігрового досвіду у молодих спортсменок команди, які не зуміли пітримати досвідчених гравців. Обидві команди показали цікаву та змістовну гру, що оптимістично настроює на те, що вся боротьба ще попереду.

 

BMG-ЧНУ» м. Черкаси – «Надія» м. Гребінка, Полтавська область.4 – 0

Спортивний комплекс «Фотоприлад» м. Черкаси. 13.30

Арбітри: Чупіс К. (Київська область), Бурлай М. (м. Черкаси)

Інспектор: Самохін В.Б. (м. Київ)

Склади команд (на момент виходу матеріалу невідомі).

Попередження: Богданова Наталія (BMG-ЧНУ), Козоріз Вікторія (Надія)

  На 35 хвилині команда «Надія» м. Гребінка не забила дабл-пенальті.

За інформацією з Черкас гра проходила у безкомпромісній боротьбі. Гравці «Надії» показали пристойну гру, і лише в кінці зустрічі не витримали ігрової напруги. Господарки майданчика також продемонстрували пристойних рівень гри, а результат зустрічі довів, що команда з Черкас недаремно стала переможцем минулорічної першості серед команд І ліги та грала у фіналі Кубка України.

 ИСТОЧНИК: Комитет женского футзала АМФУ
Просмотров: 1087 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz