Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 22 » Ураган-Маррион -2:2
19:09
Ураган-Маррион -2:2
20 вересня. 13:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Соболевський (Радомишль). Інспектор: Савицький (Бориспіль).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Оліщук - Сімка, Ярий, Пилипів, Мартиненко - Сендецький.
Марріон: Цибенко-к - О.Воронін, Костигін, Костюченко, Коваленко - Лужанський, Шамотій, Гавриленко, Вершинін.
Голи: Сімка (4), Паршиков (36) - Костюченко (11), Сендецький (13, автогол).
Вилучення: Корнєєв (36, нецензурні вирази на адресу другого арбітра).

Після матчів 4-го туру у чемпіонаті не залишилось команд, котрі ще не втрачали турнірних очок. До гри з "Марріоном" таким був лише "Ураган", що на старті показав стовідсотковий результат, здобувши дві поспіль перемоги з однаковим рахунком 4:1. Тож у грі з одеситами підопічні Сергія Гупаленка розраховували на повноцінні три очки. Однак, як і минулого року в Івано-Франківську була зафіксована бойова нічия 2:2, причому гра за змістом і по рахунку виявилась досить схожою.

Вже в дебюті рахунок відкрили господарі - на 4-й хвилині Пилипів приклався до м'яча, котрий влучив у голову Сімці, змінив траекторію і опинився у сітці воріт - 1:0. Незабаром Сімка після навісу з кутового головою пробив над поперечиною, згодом Павлюк з кількох метрів не використав чудову нагоду засмутити Цибенка, на що одесити відповіли блискавичною контратакою і зрівняли рахунок. Гол вийшов ефектним - красивий парашут з правого флангу у виконанні Костюченка, і на 11-й хвилині м'яч вперше затріпотів у сітці воріт "Урагану" - 1:1. Далі команди по-черзі обмінялися небезпечними моментами: Кулик пробив у лічених сантиметрах від стійки, а на постріл Вершиніна зреагував Іжаковський.

На 13-й хвилині відзначився Сендецький, щоправда після розіграшу ауту Юрій зрізав м'яча у власні ворота - 1:2. Отож, за розвитком подій повторювався сценарій минулорічної гри. Нагадаємо, тоді франківці також забили першими, потім по перерві двічі пропустили, в середині другого тайму рахунок зрівняли, а за 6,5 секунд Сендецький міг принести перемогу "Урагану", однак пробив поруч зі стійкою воріт. Зараз же господарі продовжувати тиснути, але пробити голкіпера вдалося лише наприкінці зустрічі.

Незважаючи на тотальну перевагу "Урагану" у другому таймі (кілька хвилин поспіль м'яч не переходив з одеської половини майданчика), слід виокремити впевнену гру капітана "Марріона" Павла Цибенка, котрий рятував свою команду у всіх можливих і неможливих ситуаціях. Бажання забити гол просто зашкалювало у гравців івано-франківської команди, але як зазначив після гри наставник "Урагану" Сергій Гупаленко "руйнувати завжди легше, аніж створювати". Тож усі сили "марріонівці" кинули на захист власних воріт, дозволивши господарям грати першим номером.

Майже без змін другий тайм провів Федір Пилипів, котрий провів поки що свою найкращу гру у футболці "Урагану". Скільки моментів втратили лише Павлюк з Куликом - і не перелічити Не фарт - і все тут! Однак на 36-й хвилині затяжна атака франківців завершилась влучним ударом Андрія Паршикова, а Гавриленко підправив м'яча у сітку воріт - 2:2. Одного автоголу у матчі цілком вистачило, тому до протоколу занесли прізвище Паршикова, а потім арбітр Соболевський червоною карткою "нагородив" запасного голкіпера "Урагану" Корнєєва, котрий дуже емоційно радів забитому голу.

Пробити Цибенка ще бодай один раз чи заробити право на дабл-пенальті (з 34-ї хвилини "Марріон" захищався з п'ятьма фолами) "ураганівці", незважаючи на божевільний натиск, нестримне бажання та шалений підтримку трибун, так і не змогли. Проте заслужили схвальні відгуки, оплески публіки і, як виявилось трохи згодом, залишились на першому місці у турнірних перегонах. Принаймі на цілий місяць...

Роман СМИРНОВ, головний тренер МФК "Марріон":
- Цікавий вийшов поєдинок. За якістю і рівнем гри, а також швидкістю видався досить хороший перший тайм. До перерви динаміка розвитку матчу була непогана. А от другий тайм я намагався своїх підопічних відсунути від власних воріт. Але завдяки тому, що в "Урагані" є виконавці, які добре грають один-в-один, на чому власне і була побудована позиційна гра господарів у другій половині грі, за рахунок цього суперник нас постійно переводив у позиційний захист і "садив" достатньо низько. Але хлопці з цим натиском доволі непогано справлялись. Були навіть хороші контратаки, коли ми могли забити третій гол, який би зняв питання щодо переможця. Але вважаю, що рахунок 2:2 - цілком по грі.

- Тож, Ви задоволені нічиєю у Івано-Франківську?
- З урахуванням того, які задачі стоять перед "Ураганом" у цьому сезоні, як ця команда укомплектована, які у неї амбіції та претензіями у цьому чемпіонаті, то, звісно ж, нічия - хороший для нас результат. Тим більше, що у нас друга четвірка - гравці 20-21 річного віку. Вони у цьому поєдинку достойно виглядали, але у кінцівці поєдинку дещо психологічно "поплили".

- Ви вже не вперше у нашому місті. Зараз у манежі коледжу фізвиховання нове покриття. Яким воно вам видалося?
- Чудове покриття! Ми просто у захваті від нього. На таких майданчиках хочеться грати якомога більше часу. Мені особисто самому хотілося вийти і пограти на такому класному покритті. Тому для футболістів - величезне задоволення грати на покритті такої якості.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Розпочали ми поєдинок дуже добре, але після забитого голу трохи знизили оберти. А такі м'ячі, які ми пропустили у першому таймі - це справжнісінький "дитячий садок". Кулик не встигає за своїм гравцем, закидання "за голову" - це взагалі парадокс. Те ж саме - другий гол. Такі м'ячі не повинні пропускатись. Другий тайм ми зіграли більш якісно, а суперник грав по рахунку. У цій ситуації скажу так - захищатись завжди трохи легше, аніж атакувати. Після другого пропущеного м'яча треба було щось видумувати, рватись у напад, відігруватись, адже ми граємо вдома за підтримки наших вболівальників. Але у другій половині гри в нас просто "не пішло", хоч і були моменти. А так, гра видалась цікавою, динамічною, гадаю, вболівальникам вона сподобалась, хоч "Ураган" не переміг. Але що поробиш, на цьому життя не спиняється. Будемо продовжувати посилено працювати і виправляти помилки.

- Чим команда буде займатись під час величезної паузи у чемпіонаті?
- На кілька днів гравці роз'їжджаються по домівкам. А потім, коли зберемося, у штаті "Урагану" очікується поповнення - до нас прибуде новий тренер з фізичної підготовки, попереднім місцем якого був луганський ЛТК, а у свій час він навіть працював у київському "Динамо". Власне, його завданням буде попрацювати індивідуально з кожним гравцем, бо у кожного в певній мірі є свої проблеми. В одного - немає швидкості, у іншого - різкості. Навіть не те,0 що немає, треба просто додати у цих компонентах.
За попередньою інформацією 9-12 жовтня ми прийматимемо відкрии "Кубок Галичини", який повен зібрати 6-8 команд. Йдеться мова про "Ураган", львівські ТВД, "Енергію", "Тайм", напевне, "Кардинал" і МФК "Рівне". Імена усіх учасників ще уточнюються, бо ведуться розмови з іншими командами вищої ліги.За попередніми планами ми хотіли би зіграти два товариські поєдинки у Росії зі "Спартаком" Щолково, але поки що - це відкрите питання.

- Чому у матчі проти "Марріону" не зіграв Корнєєв і у той же час грав Мартиненко, який зробив досить велику кількість браку?
- Не робить помилок той, хто сидить на лавці. Були помилки, не буду сперечатися. Саме тому ми зіграли 2:2. Не було би помилок, скоріш за все, ми би перемогли. А Владислав Корнєєв не грав, тому що у нього на останньому тренуванні виникли проблеми зі спиною...

- ... враховуючи те, що сьогодні Владислав навіть не зігравши, отримав червону картку, на наступний тур до Єнакієвого "Ураган" поїде з одним воротарем?
- Оскільки у нас немає третього голкіпера, будемо їхати лише з одним. Іжаковський показав хорошу гру в останніх довх поєдинках. У нас ще є Роман Кіндратів, який також може встати у "рамку" у потрібний момент.

- Наскільки серйозна травма у Романа Ярого?
- За попередньою інформацією, у нього надрив ікроножного м'язу. Навіть не знаю, на який термін він випав. Можу сказати тільки, що ця довжелезна пауза для нього дуже доречна. Наскільки мені відомо, для відновлення після такої травми потрібно мінімум десять днів. Хоча потрібно ще буде набирати форму…

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для futsal.sport.com.ua.
Просмотров: 964 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz