Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 19 » ПРОГНОЗ МАТЧІВ 4-ГО ТУРУ ВІД ЕДУАРДА КУЛИКА:
19:22
ПРОГНОЗ МАТЧІВ 4-ГО ТУРУ ВІД ЕДУАРДА КУЛИКА:
УРАГАН - МАРРIОН - 3:1
Після цього поєдинку у чемпіонаті настане довжелезна пауза, тому для збереження першого місця у турнірній таблиці нам однозначно потрібно перемагати одеситів на домашній арені і брати три важливі очки.

МОНОЛIТ - КАРДИНАЛ - 4:1
Взявши непоганий старт, "Моноліт", як дебютант чемпіонату, вдома повинен без проблем переграти львівську команду, котра ще не набрала жодного очка.

ТВД - ПЛАНЕТА-МIСТ - 2:2
У цьому матчу спрогнозую бойову нічию. Це буде перший матч Водяна біля керма київського клубу, тож, гадаю, "Планета" дасть бій у Львові.

БУДIВЕЛ-ВВ - ЛОКОМОТИВ - 2:4
Навіть незважаючи на те, що у другому турі "Будівел" вдома переграв "Марріон", гадаю, "Локомотив" повинен перемагати у цій парі. Хоча дніпропетровці будуть дуже "упиратися" цьому. До того ж, матч обіцяє бути результативним. Ставлю на Харків.

МФК РIВНЕ - ЄНАКIЄВЕЦЬ - 2:3
Ох і важко буде "Єначці" у Рівному! Однак команда з Донбасу і за досвідом, і за рахунок класу виконавців повинна перемогти дебютантів "вишки". Хоча і з невеликою різницею у рахунку.

ШАХТАР - КОНТИНГЕНТ - 5:1
Чемпіони країни повинні без особливих труднощів на власному майданчику перегравати наших опонентів по минулому туру, хоча й Житомир постарається "показати зуби".

ЛТК - СУМДУ-АРТМОТОР - 4:2
В принципі, команда з Сум може і нав'язати боротьбу амбітним луганцям. Але у цьому сезоні "автомарівці" - вже не ті, що були принаймі ще рік тому. Тим більше, матч пройде у Луганську. У цій парі ставлю на ЛТК.

ЕНЕРГIЯ - ТАЙМ - 1:2
Це, без сумніву, центральне протистояння 4-го туру, так зване львівське "дербі". У цій парі ставлю на перемогу "Тайму" з перевагою у один-два м'ячі.

ИСТОЧНИК:http://www.uragan.if.ua/
Просмотров: 948 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz