Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 11 » “ТВД” (Львів) – “Єнакієвець” (Єнакієве) - 2:2
00:38
“ТВД” (Львів) – “Єнакієвець” (Єнакієве) - 2:2

“ТВД” (Львів) – “Єнакієвець” (Єнакієве) - 2:2


Голи: Рогачов (36), Сільченко (40) - Нестерук (9), Краєвський (16)

"ТВД": Мельник - Хавер, Маржановський, Сільченко, Чеботарьов - Вахула, Денис, Кордоба, Рогачов - Білоус, Кіндій

"Єнакієвець": Рябцев (Власенко) - Кузьмін, Крупін, Гуменюк, Хурсов - Чуднов, Краєвський, Замятін, Нестерук  

Попередження: Кордоба (30), Сільченко (38), Рогачов (40) - Чуднов (29)

На 37-й хвилині Чеботарьов не реалізував пенальті. 

 

Статистика матчів між цими командами свідчить про те, що “ТВД” з “Єнакієвцем” краще грає в гостях, ніж вдома. Так вийшло і цього разу. Команди розпочали обережно, в невисокому темпі. На 2-й хвилині Краєвський несподівано пробив з гострого кута й м’яч влучив у стійку. А на 9-й хвилині гості таки забили: Чеботарьов “обрізався” і Нестерук втік на побачення з Мельником – 0:1. “Теведисти” шукали шляхи до воріт суперника, але часто грішили неточними передачами. А перший удар у “рамку” воріт Сільченко наніс лише на 14-й хвилині – Рябцев ногою відбив м’яч. Ще через дві хвилини “ТВД” пропустив вдруге: Зам’ятін пройшов лівим флангом і зробив простріл, де на м’яч очікував Краєвський – 0:2.

До кінця тайму команди ще встигли обмінятися гострими випадами. Спершу Денис обіграв двох опонентів і пробив мимо, а згодом опинився сам перед воротами, але поцілив м’ячем прямо в Рябцева.

Після перерви “теведисти” заграли активніше і почали просто-таки обстрілювати ворота “Єнакієвця”. Але надійно в рамці діяв Рябцев. Гострими були й контрвипади “Єнакієвця”. На 29-й хвилині Кордоба ефектно перекидував м’яч через Рябцева після довгої передачі Мельника – вище воріт. Час минав, а “ТВД” не міг забити. Тому на 33-й хвилині львів’яни пішли в атаку уп’ятьох й врятували гру. Хоча могли і виграти, якби ще й забили пенальті. Та спочатку після сильного прострілу Хавера Сіль ченко скинув м’яч Рогачову й той забив – 1:2. Тут же пробив Маржановський, але не влучив у ціль. А на 37-й хвилині Рогачова збив Хурсов – пенальті. Задум Чеботарьова розгадав Власенко, котрий змінив у “рамці” Рябцева. Та все ж останнє слово було за “ТВД”, коли Маржановський відпасував Сільченку (2:2). А до кінця гри залишалося 9 секунд...               


ИСТОЧНИК:
http://mfktvd.com.ua/ua/?n_id=384

Просмотров: 900 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz