Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Август » 15 » "УРАГАН": РОЗВІДКА БОЄМ
00:06
"УРАГАН": РОЗВІДКА БОЄМ
НФК "Ураган" посилено готується до нового вищолігового сезону, який стартує вже на початку вересня. Наші футзалісти відновили свої фізичні кондиції на двох зборах у Тисовці та Польщі, а минулого тижня позмагалися на міжнародному турнірі у Чехії. Про передсезонну підготовку іванофранківців журналіст "ГК" спілкувався з головним тренером команди Сергієм Гупаленком.

- Сергію, які враження залишили збори у Польщі та міжнародний турнір у Чехії?
Ми дуже задоволені зборами, багато чого нового для себе почерпнули, провели дуже плідну і ґрунтовну підготовку. Щодо поїздки на турнір до міста Кладно у Чехії, то це для нас великий крок вперед. Серед усіх восьми учасників турніру слабких суперників не було. Одразу відчувався рівень команд, особливо представників російської Суперліги - "Тюмені", "Митищ" та "Норильського Нікеля".

- Тобто результат для вас був другорядним, головне - награвання оновленого складу?
Цілком правильно. Нашим головним завданням було організувати склад, дати гравцям можливість більше зігратися один з одним. Як ви знаєте, "Ураган" у міжсезонні поповнився п'ятьма новими гравцями, відповідно, ми пробували різні варіації складу, награвали комбінації тощо. Хотів би зазначити, що в нас зараз дві повноцінні шістки гравців (чотири + два). Вже зараз показується чіткий малюнок гри оновленого колективу, що не може не вселяти оптимізму.

- До речі, у Чехію вас приїхав підтримати головний "вболівальник" клубу Олександр Бубен…
Він був з нами від початку до кінця турніру, за що ми йому дуже вдячні. В принципі, наш президент залишився задоволений нинішньою грою "Урагану".

- Який матч ваших підопічних найбільше запам'ятався на турнірі "Green Вall Cup"?
Напевне, відзначив би нашу гру проти донецького "Шахтаря" - 3:3. Порівняно з першим поєдинком проти російського клубу "Норильський Нікель" (1:2), у матчі з "гірниками" ми більше контролювали м'яч, створили багато гострих моментів, та й взагалі, за винятком першого матчу, надалі забивали по три-чотири голи. Звісно ж, це дуже тішить, враховуючи той мізерний гольовий доробок, що був у нас минулого чемпіонату. Як виявилося, дуже багато залежало і від настрою на матчі. От, скажімо, на останню гру проти чемпіона Чехії "Ера Пака" ми як слід не налаштувалися і, як наслідок, втратили перемогу і можливість посісти п'яте підсумкове місце. Хоча, ще раз повторюся, ми не ставили конкретних глобальних турнірних завдань у Чехії.

- Повертаючись до складу команди, чи вдалося уникнути травм у процесі передсезонних навантажень?
На жаль, не всім гравцям це вдалося. Двоє не змогли зіграти на Кладно - це досвідчений Федір Пилипів, який заліковує травму, а також воротар Олег Іжаковський. Останній мав проблеми з пахом. Втім, обидва спортсмени вже пройшли процес відновлення і зможуть вийти на майданчик на традиційному турнірі "Кубка Визволення" у Харкові, де нашими суперниками будуть ЛТК, "Єнакієвець" та "Нефтчі" (Баку).

- Як оціните суперників на груповому етапі турніру?
Скажу відверто: чим цікавіші суперники, тим краще. В ході підготовки до нового сезону нам корисно позмагатися з сильними і слабшими командами. З "Нефтчі", звісно ж, буде цікаво зіграти. Але знову ж таки повторюся: результату від турніру ми не шукаємо. Нам потрібно награвати гравців, побачити, хто з ким зможе взаємодіяти, та визначатись з потенційними ігровими моделями. Склад команди зараз набагато сильніший, ніж той, що був минулого року.

- Завершальний етап підготовки команди не зазнав змін?
Після "Кубку Визволення" ми на п'ять днів відпустимо хлопців додому, бо треба трішки відпочити після цих зборів. Ми фактично більше місяця вже у дорозі. 22 серпня збираємося в Івано-Франківську, а наступного дня зіграємо спаринг проти МФК "Рівне" і за тиждень - матч-відповідь. 26-28 серпня у нас плануємо зіграти два товариські матчі з грузинською "Іберією 2003" - попередня домовленість вже є.

Андрій МЕНІВ, газета "Галицький кореспондент".
Просмотров: 914 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz