Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Август » 9 » Наши команды во второй игровой день Турнир "Green Ball Cup"
00:36
Наши команды во второй игровой день Турнир "Green Ball Cup"
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ШАХТАР" (Донецьк) - 3:3 (2:1)
Другий день турніру "Green Ball Cup" відкрило українське "дербі" - чемпіон "Шахтар" проти "Урагану", у складі якого виступають колишні гравці донецького клубу - голкіпер Владислав Корнєєв та новобранці івано-франківців Едуард Кулик і Федір Пилипів. На превеликий жаль, капітан збірної України поки що не готовий на всі 100%, щоб у повну силу допомогти своїй новій команді, адже відновлюється після травми. Однак у інших гравців "Урагану" був відповідний настрій у грі проти чемпіона...

Незважаючи на швидкий гол (вже на другій хвилині Мансуров вдало зіграв на добиванні після удару Мірошника), "Шахтар" більше не зумів пробити Корнєєва до перерви. Натомість івано-франківці своїми можливостями скористалися сповна наприкінці першого тайму. Впродовж однієї хвилини спочатку Мартиненко сильним ударом з 15-и метрів рахунок зрівняв, а вже за мить Павлюк після швидкого введення м'яча Корнєєвим вперше у цій грі виводить "Ураган" вперед. 2:1 - за такого рахунку команди пішли на перерву.

На початку другого тайму Мансуров первірив на міцність штангу, далі після ударів Вассури та Юнакова свого голкіпера підстрахували Паршиков і Павлюк, котрі по-черзі винесли м'яча з лінії воріт. На 27-й хвилині Москвичов відгукнувся на передачу Мірошника і рахунок зрівняв, втім вже за одну хвилину Кулик знову виводить "Ураган" вперед, забивши своїм колишнім одноклубникам.

До екватору тайму у пасиві донеччан було 4 фоли, івано-франківці сфолили тричі. Саме за третій фол суперника покарав Шувалов, котрий прямим ударом зі штрафного втретє зробив рахунок нічийним. До і після цього взяття воріт два бразильці гірників Вассура і Фумаса влучили в стійку воріт. Наприкінці матчу непогані моменти втратили Сімка (мимо) і Кулик (виручив Сухомлинов), і кілька разів "Ураган" врятував Корнєєв. На останній хвилині в обох суперників було по 5 фолів, однак справа до дабл-пенальті так і не дійшла, а принести перемогу своїм командам мали хороші можливості Ткачук і Мансуров.

У підсумку, українське "дербі" на турнір в чеському Кладно завершилось бойовою нічиєю 3:3. У разі перемоги "Норільського нікеля" над чеським "Еко Інвестментои" донецькій команді потрібно буде перемагати в останній грі групового етапу, щоб потрапити до фіналу. "Урагану" залишається сподіватись на нічию чи перемогу чехів у другій грі групи, щоб далі поборитись 2-3 місце у квартеті "В".

8 серпня. 14:00. Чехія. м. Кладно. (онлайн)
УРАГАН: Корнєєв - Павлюк, Паршиков, Валенко, Ткачук - Сендецький - Оліщук, Кіндратів, Ярий, Кулик - Сімка, Мартиненко.
ШАХТАР: Сухомлинов - Фумаса, Юнаков-к, Шувалов, Ткаченко, Мансуров, Камеко, Мірошник, Вассура, Москвичов, Тіаго.
Голи: Мансуров (1), Москвичов (27), Шувалов (30) - Мартиненко (16), Павлюк (17), Кулик (28).

Олег ЛАНЯК. Пре-служба НФК "Ураган".

ТВД - ЕРА-ПАК (Хрудим , Чехия) -3:3
 ГОЛЫ: 
Кроулик (13;27),  Sluka (37) -  Чеботарёв(15),  Рогачёв (34;40)
ТВД Мельник- Хавер, Вахула, Маржановксий, Денис, Кордоба, Сильченко, Рогачёв,  Киндий, Цымбаляк,  Белоус -Колток

 

Просмотров: 937 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz