Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Июнь » 18 » НОВА ФІЛОСОФІЯ "УРАГАНУ"
23:53
НОВА ФІЛОСОФІЯ "УРАГАНУ"
17 червня відбулася спеціально скликана прес-конференція, на якій президент "Урагану" Олександр БУБЕН представив місцевим журналістам новий тренерський штаб клубу, а також озвучив прізвища чотирьох новачків та розповів про плани команди на міжсезоння...

Першим за традицією слово взяв президент клубу Олександр Бубен, котрий одразу ж представив новий тренерський штаб, а також розказав про зміни в адміністрації клубу.
- Ми практично завершили комплектацію нашого тренерського та адміністративного складу. У нас є зміни на тренерському містку - на сьогоднішній день головним тренером вже без приставки "в.о." є Сергій ГУПАЛЕНКО. Він вам усім добре знайомий, адже минулого сезону грав за "Ураган" і був другим граючим тренером.

Юрія КОСТИШИНА, гадаю, вам представляти не потрібно, адже він в "Урагані" з часу створення клубу. Спершу працював головним тренером, коли команда грала ще в першій лізі, а потім і у вищій. А останні пвітора роки очолював дитячо-юнацький напрямок розвитку нашого клубу. Він погодився стати другим тренером і разом вже з Сергієм Гупаленком очолити команду. Також ми ставили за мету знайти тренера з фізпідготовки, і сьогодні можемо привітати у нашій команді Евеліну МАМЧУР - майстра спорту зі спортивної ходьби. Я думаю, що її досвід в першу чергу як людини, яка займалася легкою атлетикою, буде дуже важливий для формування фізичних кондицій наших футболістів".

У новий сезон - з чотирма новачками
Далі "ураганівський" президент більш детально ознайомив представників ЗМІ з тими гравцями, які вже незабаром приміряють футболки "Урагану".
- Одразу по завершенні сезону була поставлене завдання придбати футболістів, які, по-перше, є забивними, оскільки це наша проблема, по-друге, мають психологію лідерів, психологію переможців. Окрім цього, ці гравці мали би бути досвідченими, тобто за своїми плечима у них - не тільки титули і звання, але і досвід гри у різних клубах.

На сьогоднішній день практично на 90% ми з цим завданням впоралися. Підписано трирічний контракт з Федором ПИЛИПІВИМ - нашим земляком, капітаном збірної України, який є достатньо харизматичною особистістю. Думаю, про нього вам особливо розповідати не потрібно. Також ми придбали нападника донецького "Шахтаря" Едуарда КУЛИКА, який також є забивним форвардом. З львівської "Енергії" до нас перейшов Андрій ПАРШИКОВ - справжній "роботяга" на майданчику, а також гравець, котрий може вирішувати хід любого поєдинку, адже у львівській команді він забивав багато вирішальних голів. Нашим четвертим придбанням став Андрій ТКАЧУК - нападник львівського "Тайму", який також є забивним гравцем і, сподіваюся, стане корисним нашій команді. Зараз ми розглядаємо ще одну кандидатуру захисника забивного плану - гравця, який би міг надійно відпрацьовувати в обороні та зміг гостро зіграти у нападі, вирішивши ситуацію самотужки.
Прерогатива - створення бренду "Урагану"
Керманич клубу також зазначив, що такий склад команди, який є на сьогоднішній день - це нова філософія клубу.
- "Ураган" хотів би у майбутньому мати за опору досвідчених гравців, які б не були байдужими до минулих успіхів клубу, а також є "зголоднілими" за новими звершеннями у майбутньому, які обов'язково прийдуть. Напевне, ви пригадуєте останній домашній матч чемпіонату, коли на трибуні вперше був наш губернатор Микола Палійчук. Я хочу подякувати за його підтримку "Урагану", оскільки ці придбання гравців, які нам вдалося реалізувати, стали можливими і завдяки йому також. З боку керівництва області ми відчуваємо постійну підтримку, починаючи коштами з бюджету на розвиток дитячого міні-футболу і закінчуючи особистою підтримкою губернатора. А от підтримка від міста, на жаль, зараз відсутня. Гадаю, це дуже важливо для нас, тому що ми ставимо собі за мету створити у місті Івано-Франківську та загалом на Прикарпатті відомий бренд народного футбольного клубу "Ураган". Нехай люди, які зацікавились чи будуть знайомитись з нашим містом, його спортивною частиною, пізнавали і асоціювали Івано-Франківськ саме з "Ураганом", так як це колись пов'язувалося з футбольним "Спартаком".
Насичене міжсезоння
Про плани команди на період міжсезоння розповів головний тренер "Урагану" Сергій ГУПАЛЕНКО.

- Вже 5 липня команда збирається в Івано-Франківську. Після проходження медичного огляду ми одразу ж вирушаємо у Карпати - до Тисовця на перший легкоатлетичий збір, де більший акцент зробимо на фізичну підготовку гравців. Перший збір триватиме до 21 липня, а вже за кілька днів ми розпочнемо другий ігровий збір вже у Польщі. 4 серпня "Ураган" переїздимо до Чехії на міжнародний турнір "Green Ball Cup" (6-10 серпня) за участю трьох представників російської суперліги, а також донецького "Шахтаря" і львівського ТВД. Після цього ми вирушаємо на традиційний турнір "Кубок визволення", що пройде 13-17 серпняу Харкові. Заключний збір ми проведемо у Івано-Франківську і цілком можливо, що буде проведено декілька товариських матів вже напередодні старту нового сезону.

Новий наставник команди також зазначив, що зі складом ігрових четвірок тренерський штаб визначиться уже безпосередньо на тренувальних зборах. Сергія Гупаленка дуже тішить, що у команді буде досить серйозна конкуренція за місце у складі, адже наразі в "Урагані" є вже 14 гравців, проте зараз ідуть пошуки третього воротаря та ще одного забивного гравця захисного плану.

На запитання, чому місцем перших зборів були обрані Карпатські гори, а саме спортивна база у Тисовці, відповіла новий тренер з фізпідготовки Евеліна МАМЧУР: "Перший збір пов'язаний з тим, що протягом усього сезону наші гравці найбільше часу проводять у залі, тобто без достатньої кількості кисню. Власне, головне завдання нашого першого втягуючого збору - це відновлення кисневого запасу футболістів, що дозволить збільшити їх функціональні кондиції. Тобто гірський клімат має надати більше можливостей гравцям".

"Запрошення від керівництва було несподіваним"
В свою чергу, новий "старий", але вже не головний тренер команди Юрій КОСТИШИН подякував дякую керівництву клубу та Сергію Гупаленку, які запропонували йому співпрацю і довірили посаду тренера "Урагану". Для нього це стало приємною несподіванкою, адже після відставки наприкінці 2006 року цей наставник очолив дитячо-юнацьку секцію НФК "Ураган".

- Гадаю, з власною молодою зміною в "Урагані" ще треба трохи почекати. Дитячий міні-футбол у нас на досить високому рівні, про що свідчать останні успіхи команди 1992 р.н. Вже незабаром три наші вихованці у складі юніорської збірної України поїдуть на турнір до Іспанії під керівництвом наших тренерів - Івана Данилишина та Володимира Слободяна. Щодо найближчого резерву "Урагану" у недалекому майбутньому, хотів би відзначити Петра Шотурму, котрий останній рік тренується з основною командою. Однією ногою він вже у дорослій команді, але йому треба ще багато над чим працювати. Ще є перспективний молодий воротар, що також регулярно залучається до тренувань в "Урагані".
Зараз команда поповнилася досвідченими гравцями, котрі пограли у хороших командах, тому буде досить серйозна конкуренція нових гравців з тими, хто залишився в "Урагані". Нам є багато над чим працювати, куди тягнутися. Дай Бог, щоби погода у Тисовці нам посприяла, адже ми будемо займатися на відкритому повітрі. Перший збір - це є фундамент, і як ми його закладемо, так і будемо рухатися далі."

Нове покриття для оновленого колективу
З нового сезону "Ураган" гратиме на новому паркетному покритті, що до початку серпня планують встановити у манежі Коледжу фізвиховання. "Переконаний, що керівництво клуб робить велику справу, адже старе гумове покриття було вже морально застарілим та потребувало заміни на більш сучасне. - вважає Сергій Гупаленко. - Взагалі гумове покриття - дуже повільне, і технічні дії на ньому дуже важко виконувати. Тож новий паркет, переконаний, додасть нам швидкості. Тим паче, у команду прийшли футболісти високого рівня. Єдина проблема полягає у тому, що у нас знову формується новий колектив, якому необхідно ще буде зігратися разом. Отож, разом з Юрієм Костишином нашим завданням буде об'єднати цей колектив у одне ціле".

Андрій МЕНІВ, Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК "Ураган".


Просмотров: 1159 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz