Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 20 » 13 тур. Прев`ю
00:14
13 тур. Прев`ю

Вітчизняний чемпіонат з футзалу «Екстра-ліга» наближається до свого екватора, зіграно вже 12 турів. Через невелику кількості команд чемпіонат доводиться грати в чотири кола. Однак цей факт сповна компенсується інтригою, яка розгортається в турнірній таблиці. Боротьба за перші чотири рядки очікується неабияка. Адже саме перші чотири команди після 20 квітня будуть з'ясовувати між собою, хто ж є найсильнішим на Україні в захоплюючій серії плей-офф. Якщо дивитися на турнірну таблицю зараз, то, мабуть, немає команд, які мають непорушні позиції. Всі команди знаходяться один від одного на відстані не більше трьох очок. Винятком є ​​лише «Спортлідер +», якому в цьому сезоні, як дебютанту, доводиться непросто. Хмельничани мають шанс потрапити в четвірку тільки теоретично, на ділі в таке, звичайно ж, віриться насилу. Хоча можна віддати належне цій команді, адже не дивлячись на всі свої невдачі їм вдається знаходити мотивацію і виходити на кожен матч у повній бойовій готовності.



"Єнакієвець" (Єнакієво) - "Ураган" (Івано-Франківськ)

Найближчий, 13 за рахунком тур, який відбудеться вже в найближчу неділю і на цей раз приготував нам цікаві матчі. Зважаючи на останні кадрові зміни особливо цікаво буде подивитися на «Ураган», який буквально за день до туру оформив свого останнього бразильця Морено. Примітно, що суперник Урагану Єнакієвець теж поповнився латиноамериканським десантом, але, на жаль, завтра ми побачимо лише Тіагу. Решта Ромаріо, Бруно Мело і Бетіна поки не можуть бути заявлені за Єнакієвець через відсутність трансферного «корешка». Безумовно навіть без останніх Олег Солодовник розраховує на позитивний результат, втім теж саме можна сказати і про Сергія Гупаленка. Протистояння цих тренерів вболівальники завжди чекають з нетерпінням.

 

Донецьк, 20.01.2013

Спорткомплекс: «ДЮСШ»

Початок матчу: 13.00

Арбітр: Іванов О. (Дніпропетровськ)

Другий арбітр: Овчинніков І. (Сімферополь)

Третій арбітр, хронометрист: Коваленко О., Плотніков Р.

Інспектор: Кузьменко В. (Київ)

Делегат: Лісенчук Г. (Київ)

Он-лайн: http://enakievec.com/

 


"Кардинал-Рівне" (Рівне) - "Локомотив" (Харків)

Кардиналу, обігравши в минулому турі ЛТК належить схрестити шпаги з Локомотивом, який в разі поразки, ризикує пропустити на перше місце Енергію. У Кардинала турнірна ситуація дещо інша, від цього матчу залежить лише те наскільки останні будуть відставати від квартету лідерів, в разі поразки відстань збільшиться ще більше.

 

Рівне, 20.01.2013

Спорткомплекс: «ДЮСШ»

Початок матчу: 13.00

Арбітр: Туржанський С. (Запоріжжя)

Другий арбітр: Проць Р. (Дрогобич)

Третій арбітр, хронометрист: Ганіченко О., Демянюк Ю.

Інспектор: Савицький В. (Бориспіль)

Делегат: Вайда Г. (Львів)

Он-лайн: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/

 


"Спортлідер+" (Хмельницький) - "Енергія" (Львів)

Спортлідер поки спостерігає за турнірною таблицею з боку. Але в неділю команда Івана Стасюка може поставити на вуха всю Україну. Перемога над чемпіоном країни, до того ж перша в сезоні напевно запам'ятається на довгий час. Взагалі то минулий матч між цими командами, який проходив у Львові, Спорлідер виглядав дуже переконливо. Гравці розкуто і впевнено йшли вперед і постійно загрожували воротам Енергії. Крім того вони двічі вели у рахунку.

 

Хмельницький, 20.01.2013

Спорткомплекс: СК «ХНУ»

Початок матчу: 15.00

Арбітр: Гора Г. (Київ)

Другий арбітр: Поляков В. (Кривий-Ріг)

Третій арбітр, хронометрист: Подворний М., Кузнєцов М.

Інспектор: Жовтоног О. (Днепропетровськ)

Делегат: Сімонов В. (Харків)

Он-лайн: http://sportlider.km.ua/

 

 


Прес служба «Екстра-ліги»

Просмотров: 487 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz