Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 17 » Зупинили лідера
12:54
Зупинили лідера
Безрезультативна, але бойова нічия. Так завершилося третє у нинішньому чемпіонаті Екстра-ліги протистояння «Єнакіївця» та «Кардинала». Обидва клуби здобули по одному очку, за що повинні дякувати своїм голкіперам.

Вимушену, майже місячну перерву у чемпіонаті «Єнакієвець» та «Кардинал» провели по-різному. Рівняни, здебільшого, заліковували травми вже минулих битв і готувалися у плановому режимі. Клуб із Донбасу, натомість, зазнав серйозних кадрових змін. Команда поповнилася одразу трьома новими гравцями. З латвійського «Нікарсу» до Єнакієвого переїхав хорватський голкіпер Іво Юкіч, зі Львова – екс-«енергетик» Денис Овсянніков, а з Луганська – вже колишній гравець «ЛТК» Володимир Разуванов. Усі троє новачків приїхали до Рівного.

В той же час, у складі «Єнакіївця» на гру з «Кардиналом» приїхав лише один із бразильців, Тьягу. Вассура і Ромаріо гру пропускали через перебір карток. А Пауло Вітор і Кайо Жуніор – узагалі покинули клуб.

Упродовж гри «сирість» другої четвірки «Єнакіївця» була помітною. Тьягу ніяк не міг порозумітися із новими партнерами – тріо Разуванов – Свірідов – Овсянніков.

Втім, саме бразилець самотужки створив перший небезпечний момент. Тьягу наважився на удар метрів з десяти – мяч пролетів над перекладиною.

У складі «Кардинала» відкрити рахунок міг Михайло Волянюк. Його удару теж забракло точності.

Після стартової перестрілки суперники перейшли на позиційну гру, яка подекуди більше нагадувала шахи, ніж футзал. Гравці обох команд швидко рухалися по майданчику, вели силову і позиційну боротьбу. Втім, по-справжньому гольових моментів – майже не створювали. І, що приємно здивувало, не порушували правила.

Що стосується «Кардинала», то рівняни за увесь матч заробили лише один (!) фол, який був цілком виправданим.

Але повернемося до гри. Її наприкінці першого тайму суттєво зуміли оживити господарі паркету. На 16-й хвилині гри цілу серію моментів створив Мар’инюк. Спершу він красивим несподіваним пасом вивів тет-а-тет із Мельником Піддубного. Сергій свою мікро-дуель воротарю програв. Фактично одразу, Марян впіймав непростий відскок після розіграшу кутового і завдав сильного удару низом – гостей знову виручив Мельник.

Ще за хвилину мав забивати вже Чернієнко. Андрій обікрав Овсяннікова, але з кількох метрів не зумів пробити воротаря «Єнакіївця».

Після перерви свою майстерність продемонстрував вже Віталій Дєнюжкін, відбивши удар Валерія Замятіна.

Біля протилежних воріт дві нагоди мав Фаренюк. Двічі його на ударну позицію виводив Волянюк і двічі Артем не зумів влучити у ворота.

До слова, Андрій Мельник та Віталій Дєнюжкін стали найбільш корисними гравцями своїх команд. Голкіпери відбивали усе, що летіло у їхній бік.

За дванадцять хвилин до сирени класну комбінацію розіграли рівняни. Басіч і Тригубець двічі обігралися у «стіночку», залишивши у ролі статистів усіх суперників, втім у вирішальний момент Сергій не влучив у ворота.

А декілька хвилин потому свій найреальніший шанс відкрити рахунок втратили і гості. Денис Овсянніков на правому фланзі атаки проскочив повз Волянюка, на швидкості обіграв Дєнюжкіна, і пробив у напрямку вже порожніх воріт. Мяч декількома сантиметрами розминувся із дальньою стійкою.

У підсумку, нулі на табло, які за такої гри стали несподіванкою. «Кардинал» вдруге у сезоні не пропустив, а «Єнаєвець» - вперше – не забив. Нульова нічия також стала першим «сухим» матчем у нинішньому чемпіонаті Екстра-ліги. До слова, єдиний подібний матч у минулому сезоні також пройшов за участі «Єнакієвця».

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 0:0.

 

Рівне:  Віталій Дєнюжкін - Олександр Басіч, Сергій Тригубець, Артем Фаренюк, Михайло Волянюк, Андрій Чернієнко, Віталій Танський, Мар’ян Маринюк, Сергій Піддубний, Павло Дармовіс, Юрій Когут, Володимир Кручок, Віталій Лісніченко.

 

Єнакієве: Андрій Мельник - Віталій Скорий, Олександр Хурсов, Валерій Замятін, Віталій Нестерук, Богдан Свірідов, Володимир Разуванов, Денис Овсянніков, Тьягу, В’ячеслав Чуднов, Станіслав Філатов.

 

Попередження: Віталій Танський (33).

 Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Просмотров: 447 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz