Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 29 » Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 11-го тура
01:18
Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 11-го тура
В субботу завершился 11-й тур национального первенства в Высшей Лиге. Черкасское дерби за место под солнцем.

Очередной тур Чемпионата Украины опять оказался неполным. В очередной раз свою игру не провела команда из Полтавы. Отмечу сразу, что "НИКА ПНПУ" свои матчи 10-го и 11-го тура проведет спарено, в два дня:
- 17 марта 2012.
"НИКА-ПНПУ" Полтава - "Спарта К" КДЮСШ "Спартак" Киев -
-
18 марта 2012. "НИКА-ПНПУ" Полтава - "ИМС-ЧНУ" Черкассы -

Что касается игрового тура, то тут все можно охарактеризовать выражением: "плюс, минус - замыкание".
Центральным матчем тура, конечно же, оказался поединок двух команд из черкасской области. В районном центре встретились
"ИМС-ЧНУ" Черкассы и "Ятрань-Уманьфермаш УДПУ.

Репортаж о матче по материалам сайта
Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка :
ИМС-ЧНУЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
«ІМС-ЧНУ» - «Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ» - 3:1(0:1)
Черкаси. 25 лютого. СК «Фотприлад» . 100 гл.

«ІМС-ЧНУ»
: Узел, Кибукевич, Матвієнко, Пильнова, Кліпаченко, Супрунович, Бабицька, Бреус, Волонтир, Богданова, Бабенко.
«Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ»: Цикаленко, Скориніна, Романів, Аілінкий, Музика, Стець, Боярова, Крепостна, Сукач.

Голи:
Романів (18), Бреус (57, 60), Волонтир (62)
Попередження:
  Супрунович(48) - Романів(33), Скориніна(42), Сукач(65) .
Фоли: 6(3) - 5(1)

Черговий свій матч «Ятрань» провела в Черкасах, в обласному центрі. Часто такі матчі ще можуть охрестити як «дербі». Але для нас цей матч не був чимось особливим – для «Ятрані» всі матчі однаково важливі.
Перший тайм на майданчику точилася рівна позиційна гра. Майданчик на «Фотоприладі» має маленьку ширину і це відображалося на характері гри. Важко розтягнути захист суперника. При цьому важливе значення набували розиграші кутових і особливо – аутів. Адже відстань до воріт при таких габаритах поля була мінімальна. Господарі звикли до свого залу і буквально обстрілювали ворота гостей. Правда, реально небезпечними ці удари важко було назвати. Лише на 12-й хвилині гри виник перший по-справжньому небезпечний момент, але Олена Цикаленко парирувала удар і м’яч від штанги залишив поле.
А ось «Ятрань» на 18-й хвилині продемонструвала, що швидко адаптувалася до умов гри. І відкрила рахунок. І зробила це , доречі, після розіграшу аута. Боярова небезпечно пробила а Романів в стрибку замкнула, як кажуть, «дальню штангу».
Далі важко було комусь віддати перевагу. Можливо, ближчими до успіху були гості. На 25-й хвилині удар Скориніної парирувала Узел (вона, нагадаю, блискучею грою і в Умані по суті принесла перемогу черкащанкам). А на 32-й хвилині арбітр і 6-метровий пенальті мав право поставити у ворота господарів. Але він розцінив, що захисник черкаської команди не бачив м’яча а відтак не умисно грав рукою (але ж з іншого боку саме рука стала на заваду руху м’яча до воріт).
Другий тайм розпочався в значно вищому темпі. Господарям потрібно було відігратися і вони кинулися на штурм воріт Цикаленко. Але 15-річний голкіпер діяла надійно, демонструючи неабиякий хист. Гра пішла на зустрічних курсах. І «Ятрань» могла вже в дебюті другого тайму вирішити долю матчу. На 41-й хвилині Романів п’яткою елегантно вивела Музику один на один з голкіпером. Але Вікторії забракло швидкості. Буквально за хвилину вона ж зі своєї половини втікла ще на одне побачення з голкіпером. Такий собі міні-футбольний буліт. Завешилося все прямолінійним ударом в Узел. А повторний удар прийняла на себе штанга (питань до молодої талановитої футболістки накопичується вже забагато). Не минає іще й хвилини, як Супрунович лише ціною порушення правил і попередження зупиняти ще один вихід один на один – у Юлії Стець.

На 48-й хвилині чергова атака уманчанок завершилася втратою м’яча і гостра контратака ледь не завершилася голом в наші ворота, але Кліпаченко «пробачила» гостей. На 56-й хвилині ще один шанс у Стець , але надійна діє вкотре Узел.
Уже вкотре «Ятрань» створює чимало моментів але транжирить їх. А це у футболі відомо як карається. На 57-й хвилині Боярова втрачає м’яча, слідує гостра передача і Бреус в один дотик пробиває повз голкіпера. 1:1. Прикро, дуже прикро для уманчанок все сталося. А за три хвилини та ж Бреус вже зліва пробила точно. Так вже черкащанки повели в рахунку. А закріпила результат Волонтир – обікрала Аілінкий і, пройшовши кілька метрів, невідпорно пробила в «девятку».
Цікава гра завершилася перемогою черкащанок, з чим їх і вітаємо. А ми по суті провели генеральну репетицію перед важливим матчем у Калуші – перший півфінальний поєдинок кубка України відбудеться вже цієї середи. Гра є. Але просто потрібно дбайливіше ставитися до створених гольових моментів.



ФКЛ ИНтер Луганск
«Злагода-Олимпик» г. Днепропетровск - «ФКЛ «Интер» г. Луганск - 11:3 (2:1)
25.02.2012 года, г. Днепропетровск, СК «Агро-Союз».
Арбитры
: Пономаренко В. (Харьков), Ярмак О. (Харьков).

«Злагода-Олимпик»
: Сагайдачная - Соболева, Гриценко, Тараканова, Заплава, Литвин, Иванова.
Тренер
: Кудзиева Е.Ю.
«ФКЛ «Интер»
: Микита - Гребеник, Подгорная, Козаченко, Щербатик, Теплая, Федотченко, Таратухина.
Тренер
: Бельцов С.Н.

Голы
: Гриценко, 14 (1:0) Подгорная, 16 (1:1), Гриценко, 20 (2:1), Гриценко, 36 (3:1), Литвин, 38 (4:1), Гриценко, 40 (5:1), Гриценко, 42 (6:1), Подгорная, 48 (6:2), Гриценко, 49 (7:2), Федотченко, 56 (7:3), Иванова, 57 (8:3), Тараканова, 62 (9:3), Гриценко, 68 (10:3), Литвин, 69 (11:3)

Нереализованный дабл-пенальти:   Гриценко 34'
Предупреждения: Гребеник 41'.
Удаления
: Гребеник 41'.
Фоли: 5(1) - 10(6)

Репортаж о матче по материалам сайта futsal.dp.ua:
25 февраля в рамках 11-го тура чемпионата Украины по футзалу среди женских команд высшей лиги днепропетровская «Злагода-Олимпик» на своей площадке принимала безоговорочного аутсайдера турнира команду ФКЛ «Интер» г. Луганск.

То, что луганская команда за девять матчей не набрала ни одного очка, и то, что впервые домашней ареной нашей команды стал спорткомплекс «Агро-Союз» наложило свой отпечаток на ход поединка в первом тайме. В действиях нашей команды просматривалась некоторая самоуверенность, да и к новому залу нужно было еще привыкнуть. Все это в сумме позволило гостям, в первой половине игры выглядеть вполне достойно.

Первый гол зрители увидели лишь на 14 минуте. Гриценко с Таракановой уверенно реализовали выход «2 в 1», и Ксения открыла счет. Гости отыгрались очень быстро, уже на 16 минуте. Алена Подгорная завершила быструю контратаку и счет сравнялся, 1-1. Но все же усилиями Гриценко «Злагоде-Олимпик» удалось уйти на перерыв с минимальным перевесом. На 20 минуте Ксения мастерски разобралась в штрафной соперника, и повторным ударом отправила мяч в сетку, 2-1.


В перерыве матча тренеру днепропетровской команды Елене Кудзиевой удалось найти нужные слова и на второй тайм хозяйки паркета вышли предельно собранными и нацеленными на победу. «Злагода-Олимпик» значительно прибавила в скорости движения и принятия решений, и защита «Интера» затрещала по швам. Лидер атак нашей команды Ксения Гриценко к двум мячам в первом тайме добавила еще пять во втором. «Дубль» на свой счет записала Екатерина Литвин, и по разу в воротах соперника отметились Анастасия Иванова и Валентина Тараканова.

Гости смогли ответить лишь двумя точными ударами. Но эти голы уже ни на что не могли повлиять. В итоге «Злагода-Олимпик» одержала уверенную победу со счетом 11-3, и погоня за «Беличанкой», которая в 11-м туре отдыхала, продолжилась.

ИСТОЧНИК: http://belichanka.com/news/zhenskij_futzal_chu_vysshaja_liga_itogi_11_go_tura/2012-02-27-1182
Просмотров: 832 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz