Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 26 » ЗБІРНА УКРАЇНИ ВИСТУПИТЬ У РИЗІ
18:17
ЗБІРНА УКРАЇНИ ВИСТУПИТЬ У РИЗІ
ході підготовки до другого етапу відбору на чемпіонат світу-2012 з футзалу збірна України проведе два товариських матчі проти збірної Латвії. Ігри відбудуться 27-28 листопада в ризькому Олімпійському спортцентрі (початок першого матчу - 21.30, другого - 19.30).

У нинішньому скликанні збірної Латвії представлені сім футзалістів ризького "Нікарса", троє - зі столичної "Раби", двоє гравців - з кіпрського клубу "Сіті футзал", по одному - з ризької ISMA і кіпрської "Омонії".

У порівнянні з тим складом, яким виступала збірна Латвії на попередньому етапі відбору на ЧС-2012, зміни мінімальні. Разом латвійці зберуться 26 листопада і проведуть триденний збір у готелі "Days Hotel Riga", в перший же день увечері у них відбудеться тренування в залі ВЕФ. Українська збірна прилітає до Риги рейсом з Києва вранці 26 листопада. У той же день в "Days Hotel" відбудеться тренерський семінар за участю наставника збірної України Геннадія Лисенчука.

СКЛАД ЗБІРНОЇ ЛАТВІЇ НА МАТЧІ ПРОТИ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ

воротарі: Айгарс Бондарс ("Раба"), Дмітрій Добровольскій ("Нікарс");

польові гравці: Вадім Атаманюк, Ігор Дацко, Олег Матвєєв, Вадім Ляшенко, Алєксандр Жуков, Андрєй Шустров (усі - "Нікарс"), Максім Сєнь, Дмітрій Яковлєв (обидва - "Раба"), Ігор Лапковскій (ISMA), Андрєй Алексєєв ("Омонія" Кіпр), Сєргєй Нагібін, Артьом Колєсніков (обидва - "Сіті Футзал", Кіпр).



Відзначимо, що до складу збірної України не потрапив жоден з гравців івано-франківського "Урагану", який після трьох непростих матчів елітного раунду Кубку УЄФА повернувся до Івано-Франківська лише 22 листопада. Кістяк нашої команди сформований з гравців харківського "Локомотива" і львівської "Енергії".

СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ В МАТЧАХ ПРОТИ ЛАТВІЇ

воротарі: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко (обидва - "Локомотив");

польові гравці: Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Олександр Сорокін, Сергій Журба, Віталій Кісельов (усі - "Локомотив"), Валерій Легчанов, Євген Рогачов, Сергій Чепорнюк, Денис Овсянніков, Максим Павленко, Степан Струк (усі - "Енергія"), Валерій Замятін ("Єнакієвець").

Між собою Латвія і Україна зустрічалися 4 рази, у всіх випадках перемагали "синьо-жовті". У 2000-му в Андоррі Латвія була розгромлена з рахунком 1:10, в 2007-му у Львові в товариських матчах - 1:7 і 0:5, а в лютому цього року на турнірі в Баку - поразка з рахунком 1:5.



На основному етапі відбору до ЧС-2012 українці 15-18 грудня зіграють з Азербайджаном, Хорватією та Македонією. У ті ж терміни збірна Латвії в угорському Дьорі за дві путівки в плей-офф посперечається з Росією, Казахстаном та Угорщиною.

Нагадаємо, в попередньому раунді відбору на ЧС-2012 збірна Латвії в Єлгаві розгромила Англію (7:1) і Сан-Маріно (9:1), а також поділила очки з кіпріотами (2:2) і посіла перше місце в групі.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган". За інформацією www.lff.lv, latfutsal.lv
Просмотров: 476 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz