Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 25 » Збірна України провела відкрите тренування
12:02
Збірна України провела відкрите тренування

23 січня збірна України провела відкрите тренування, на якому з гравцями та тренерами могли поспілкуватися журналісти інтернет-видань на телебачення.

На питання офіційного сайту Асоціації футзалу України відповів головний тренер національної команди Євген Ривкін.

- Євген Семенович, які основні завдання ви ставите перед гравцями на цей короткостроковий збір?
- Завдань було декілька. Перше – це переглянути, у якому функціональному стані знаходяться футболісти. Друге – спробувати їх привести в цьому плані до єдиного знаменника. Ну і нарешті, працювати над тактичною підготовкою. Нічого нового за короткий термін ми зробити, звичайно, не зможемо, але є речі, над якими ми працювали на попередніх зборах, і зараз спробуємо закріпити їх.

- Відносно функціонального стану. Як ви його оцінюєте – природньо, що в деяких гравців може бути присутня втома після напружених матчів чемпіонату та кубку. Що показує медичне обстеження?
- На сьогоднішній день гравці всі прибули у достатньо непоганому стані. Звичайно, є деякі зауваження, над якими ми наразі працюємо, щоб підтягнути футболістів. Зараз ми маємо якісне медичне обладнання для тестування гравців, тому, я вважаю, до початку чемпіонату Європи ми зможемо привести хлопців до єдиного знаменника і зробити все, щоб вони вийшли на відповідну готовність.

- Останні роки збірна України мала обмежений тактичний малюнок, як правило, граючи від захисту другим номером. В товариських матчах ви намагалися тактично урізноманітнити гру збірної. Наскільки збірна змогла пройти цей процес перебудови та чи готова команда зразки нової гри показувати в Бельгії?
- Думаю, що будь-який процес вимагає постійного вдосконалювання. Ми не хочемо зупинятися в роботі над тим, що ми почали, але чемпіонат Європи це дуже серйозне змагання, і все команди їдуть туди грати на результат. Дуже важко поєднувати гру на результат з привабливою грою. Але, до цього треба йти. Що в нас вийде – покаже час.

- Ви вже визначилися, як будуть виглядати четвірки в збірній України?
- Особиста думка сформована, але є певні труднощі, пов’язані з тим, що не всі гравці, яких ми би хотіли бачити, із різних поважних обставин змогли прибути на збір. Тому, в повному обсязі на це питання я відповісти не можу. Давайте трошки зачекаємо, на всі питання має дати відповіді гра.

- В нашій групі у збірної два суперники. Можете сказати, зараз увага приділяється обом збірним, чи вся увага сконцентрована на першому супернику – збірній Румунії?
- На мій погляд, обидва суперники достатньо сильні команди, але проблеми треба вирішувати по мірі їхнього надходження. Перша на сьогодні – це гра зі збірною Румунії, якій ми зараз віддаємо трошки більше часу.

- Розмова керівництва Асоціації футзалу України з приводу преміальних на чемпіонаті Європи вже була, можете сказати?
- Питання делікатне. Можу сказати, що президент Асоціації футзалу України зустрічався з командою в перший же день збору. До гравців інформація про преміальні була доведена. На мій погляд, треба розуміти, що в таких турнірах неможливо матеріальну частину ставити на перший план. Вона дуже важлива, але чемпіонат Європи для багатьох гравців це головна спортивна подія в житті. Тому, вище прагнення, чим досягти результату в таких змаганнях, бути не може.

- Зазвичай перед такими турнірами перед тренерами ставлять завдання-мінімум та завдання-максимум. Чи озвученні президентом АФУ перед командою такі завдання?
- Так, озвечені, і гравці про них знають.

- А ви особисто перед собою що ставите?
- Я – максималіст. Але я достатньо реально відношусь до усіх речей, тому я для себе та для гравців буду ставити завдання – перемога у кожному конкретному матчі. Як далеко ми зможемо пройти при вирішенні цієї задачі – покаже час.

ИСТОЧНИК:http://futsal.com.ua/uk/component/k2/item/815-zbirna-ukrainy-provela-vidkryte-trenuvannia.html
Просмотров: 548 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz