Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 14 » Західно-східні протистояння
20:35
Західно-східні протистояння
Три західно-східні протистояння відбудуться у 6-му турі Екстра-ліги.
1600 кілометрів від дому

Перший матч 6-го туру Екстра-ліги відбудеться у Луганську. Саме на сході України зустрінуться ЛТК і «Ураган». Якщо взяти географію команд, то саме відстань між Луганськом і Івано-Франківськом найбільша серед міст, які беруть участь у чемпіонаті України з футзалу. Гравцям «Урагану» прийдеться подолати понад 1600 кілометрів залізничних доріг України, щоб потрапити на поєдинок.

Крім кардинально різного географічного положення, команди посідають й кардинально різні місця у турнірній таблиці. «Ураган» ще не зазнав жодної поразки у сезоні і поділяє перше місце із львівською «Енергією», а ЛТК натомість навпаки не здобув жодної перемоги і зберігає останню сходинку. Але незважаючи на такі турнірні реалії, матч повинен бути доволі цікавим, адже луганчани залишаються доволі незручним суперником для «Урагану».

За 7 сезонів зустрічей команд у вищій лізі, «Ураган» лише один раз зумів перемогти луганський клуб. Саме минулого сезону команда Сергія Гупаленка на виїзді у Луганську перемогла 3:1. Як буде цього разу побачимо вже завтра.


ЛТК (Луганськ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

15 жовтня. Луганськ. СК «Старт». 12:00

Арбтіри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Ігор Овчинніков (Сімферополь).

Третій арбітр – Ігор Аладін (Луганськ). Хронометрист – Ігор Ємєльянов (Луганськ).

Інспектор – Валерій Михальський (Київська.обл.) Делегат – Олександр Єлшанський (Суми).



Матч туру – у Львові

Саме поєдинок у Львові між срібним і бронзовим призером минулого року «Енергією» і «Локомотивом» буде центральним у турі. «Залізничники», як і «енергетики», безумовно, входять в обойму претендентів на нагороди розіграшу Екстра-ліги. Наразі не можливо сказати, якого саме ґатунку можуть бути ці медалі. Харків’яни, як і львів’яни, провели всього 4 матчі, попереду ще дуже багато ігор, які можуть суттєво відкорегувати турнірну таблицю.

На сьогоднішній день, в пасиві «Локомотива» є одна поразка. «Залізничники» у гостях мінімально поступилися івано-франківському «Урагану» (3:2). А в попередньому 5-му турі команда із Харкова удома розійшлася миром із «Єнакієвцем» (2:2). Аби не допустити збільшення розриву із лідерами Екстра-ліги, харків’яни прикладуть максимум зусиль для того, аби у Львові взяти максимум очок.

Але і «Енергія» не схильна збавляти обертів. Львів’яни припустили лише однієї втрати очок – минулими вихідними в Івано-Франківську (4:4). Загалом, у тому матчі «енергетики» виглядали достойно, але суперник не пробачає навіть дрібних огріхів у грі. Які висновки зробили підопічні Станіслава Гончаренка із франківського протистояння побачимо у цьому поєдинку.

Минулого сезону команди зустрічались аж 8 (!) разів – шість разів у чемпіонаті і двічі у кубку країни. У Львові «енергетики» здобули впевнену перемогу 3:0 наприкінці другого кола, а потім ще двічі перемогли у плей-оф із однаковим рахунком 2:1. Лише у кубку країни львів’яни на своєму майданчику поступились «Локомотиву», але та перемога не допомогла «Локомотиву» пройти у наступний етап.


«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків)

15 жовтня. Львів. ПС «Галичина». 13:00

Арбітри: Генадій Гора (Київ), Олексій Банасько (Фастів).

Третій арбітр – Андрій Лютий (Львів). Хронометрист – Юрій Щепанський (Львів).

Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – Володимир Залойло (Київ).

Представник Екстра-ліги – Володимир Гримайло (Київ).



Із чвертьфінальними спогадами

У пам’яті гравців «Кардиналу» ще свіжі спогади про чвертьфінальні зустрічі плів-оф із єнакіївським клубом. Саме ті поєдинки поставили крапку на медальних сподіваннях рівненського клубу. Тому не дивно, що розпочавши новий сезон із відповідними завданнями, підопічні Сергія Піддубного захочуть взяти реванш у команди Миколи Шевцова.

Але й «Єнакієвець» не збирається віддавати очки просто так. Хоча клуб із Донбасу й втратив одну із своїх переваг – це місцевий зал (адже матчі відбуваються у Донецьку), але все рівно «Єнакієвець» залишився домашньою командою і з Донбасу поїхати із заліковими пунктами дуже складно.


«Єнакієвець» (Єнакієве) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

15 жовтня. Донецьк. ДЮСШ-5. 14:00

Арбітри: Руслан Хоботов (Київ), Роман Проць (Дрогобич).

Третій арбітр – Олег Коваленко (Дwонецьк). Хронометрист – Сергій Литвинов (Донецьк).

Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ). Делегат – Володимир Завальний (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/extra-ligue/196-anons-6-tur

Просмотров: 621 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz