Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 19 » За таку гру золото не вішають
23:41
За таку гру золото не вішають

Програвши у Харкові і при цьому продемонструвавши доволі мляву гру, футзальна «Енергія» відклала чемпіонство до останнього туру. Підопічні Станіслава Гончаренка програли «Локомотиву» з рахунком 1:4.

У разі перемоги або нічиєї у Харкові, «енергетики» могли повертатися до Львова у статусі чемпіона України. Єдиний варіант, який зберігав інтригу в чемпіонській гонці, - перемога харків’ян. Зрештою, так і сталося, і варто визнати усе справедливо. З такою грою, яку продемонструвала «Енергія» у Харкові, чемпіонами не стають. «Локомотив» хоч і переміг, однак також не заслужив на теплі слова. У цій грі команда Євгена Ривкіна виконала головне завдання – обіграла головного суперника, який чомусь не показав того, чого від нього очікували вболівальники. Найгірше те, що обидві команди у Харкові не показали чемпіонської гри. Моментами вболівальникам було сумно. Можна не сумніватися, що від двох потужних колективів вони очікували більшого.

«Локомотив», на відміну від «Енергії» першому таймі забив швидкий гол. Його автором став Микола Білоцерківець. А після цього гра «засушилася». Дрібні фоли, мікротравми гравців та величезний брак при передачах, особливо в гравців «Енергії», призвели до того, що перший тайм, який зазвичай триває 30-40 хвилин «брудного» часу, команди зіграли без кількох хвилин годину. Найцікавіше те, що за цю годину подій вартих справжньої уваги на майданчику відбулося надто мало. Якщо і якась команда йшла в серйозну атаку чи контратаку, гравці суперника усе завершували ціною вимушених фолів та попереджень. Хоч і група вболівальників зі Львова, які приїхали підтримати свою команду, гнали «Енергію» вперед, однак справа з небезпечними моментами були не райдужні. Єдине, що по-справжньому запам’яталося – так це удар Струка, після якого м’яч влучив у стійку. У «Локомотива» супермомент подвоїти перевагу своєї команди втратив Клочко. Дмитро не влучив у ворота, пробиваючи 10-ти метровий.

Початок другого тайму був радісним для львівських вболівальників. Максим Павленко після неузгодженості захисників «Локомотива» пробив прямісінько у дев’ятку – 1:1. Такі цифри на табло означали для «Енергії» золотий настрій. Утім, усе швидко змінилося. Федорченко доволі швидко вивів «Локомотив» вперед – 2:1 і «зелено-білим» треба було починати усе з початку. Найгірше те, що бодай на нічию «Енергія» не награла у другому таймі. В атаці у команди Станіслава Гончаренка виходило далеко не все, хоча певні нагоди були. Якуніну та Овсяннікову забити не щастило. Не пощастило львів’янам і після рикошету від Вороніна. У цьому епізоді вчасно зорієнтувався Іваняк.

Коли не реалізували свої моменти «енергетики», пропустили втретє. Коли йшла 33-тя хвилина матчу Дмитро Клочко реабілітувався за не незабитий дабл-пенальті. Програючи з рахунком 1:3, «енергетики» пішли в бій з п’ятим польовим гравцем. Проблем Іваняку було створено мінімум, а крапкою у матчі став гол Дмитра Сорокіна на останній хвилині.
Винити у поразці львів’янам потрібно самим себе. З такою грою чемпіонами не стають, за неї золото не вішають. Стати чемпіоном у Харкові у гравців львівської команди навіть не горіли очі. Реабілітуватися за цей матч, Енергія» матиме шанс у Львові, 26 травня. Саме тоді «зелено-білі» у разі перемоги над «Єнакієвцем» можуть стати чемпіонами України перед рідною публікою. А «Локомотиву» залишається обіграти у Луганську «ЛТК» та сподіватися на осічку «Енергії». Словом, інтрига збереглася до останнього туру.

«Локомотив» (Харків) – «Енергія» (Львів) 4:1 (1:0)
«Локомотив»: Іваняк, Литвиненко – Кондратюк, Журба, Камеко, Д.Сорокін, Федорченко - Білоцерківець, О.Сорокін, Кісельов, Воронін – Сірий
«Енергія»: Кардаш – Павленко, Якунін, Струк, Овсянніков - Чепорнюк, Тригубець, Бондар, Макаєв, Коваль, Вершинін (13) - Лисенко
Попередження: Журба (17), Воронін (24), Камеко (26) - Вершинін (14), Лисенко (15), Овсянніков (18), Макаєв (26)
Голи: Білоцерковець (2), Федорченко (24), Клочко (33), Д.Сорокін (40) – Павленко (23)
Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), В’ячеслав Дараган (Київ)


ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/331.html

Просмотров: 592 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz