Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 7 » ЗА КРОК ДО ПЛЕЙ-ОФФ: УСІ ВАРІАНТИ ПІДСУМКІВ ПЕРШОГО ЕТАПУ
10:05
ЗА КРОК ДО ПЛЕЙ-ОФФ: УСІ ВАРІАНТИ ПІДСУМКІВ ПЕРШОГО ЕТАПУ
Цієї суботи, 9 квітня, стануть відомі усі учасники чвертьфінальних пар плей-офф чемпіонату України. Шанси фінішувати першим за підсумками першого етапу змагань мають три команди - "Ураган", а також "Енергія-Тайм" і "Локомотив", які в завершальному турі зійдуться між собою у Львові.

Саме від результату цього двобою буде залежати остаточний розподіл перших трьох місць у турнірній таблиці, тоді як ще три команди вже забронювали за собою шосту, сьому і дев'яту сходинки. Це - "Моноліт", ТВД і ПФС відповідно.

За вихід до півфіналу у серії до трьох перемог стовідсотково посперечаються "Єнакієвець" і "Кардинал-Рівне", причому рівненці зберігають теоретичні можливості обійти свого суперника по чвертьфіналу, посівши у підсумку четверте місце.

1. ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ, УРАГАН, ЛОКОМОТИВ
Технічна перемога над "Шахтарем" автоматично додасть "Урагану" три очки, тож івано-франківці з нетерпінням будуть очікувати новин зі Львова. Завершити регулярний чемпіонат на першому місці їм дозволить лише нічия у матчі "Енергія-Тайм" - "Локомотив". Перемога у цьому двобої будь-якої з команд гарантує або "енергетикам", або "залізничникам" перше місце перед матчами плей-офф.

2. УРАГАН, ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ
"Ураганівці" нижче другого місця точно не фінішують. А от "Локомотив" другим ніяк не зможе стати - тільки першим чи третім. Для підопічних Сергія Гупаленка чвертьфінальна серія з ТВД можлива лише тоді, якщо суботня гра у Львові не принесе нічиєї. А це - доволі прийнятний результат для "Енергії-Тайму". У випадку нічийного підсумку у суботу дві команди з міста Лева поборяться за путівку до півфіналу.

3. ЛОКОМОТИВ, ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ
Якщо ж матч у Львові завершиться перемогою "енергетиків" або ж внічию, тоді підопічним Євгена Ривкіна у чвертьфінальній серії нікуди не доведеться виїзджати з Харкова. Третє місце "Локомотива" гарантує йому вихід на "Моноліт", і тоді місцеві вболівальники стануть свідками принаймні трьох харківських дербі.


4-5. ЄНАКІЄВЕЦЬ, КАРДИНАЛ-РІВНЕ
Наймовірніше, що "Єнакієвець" таки залишеться четвертим. Оскільки при можливій рівності очок з "Кардиналом-Рівне" за результатами особистих зустрічей (9:2 і 3:4) донбасівці випереджають свого конкурента. У суботу "Єнакієвець" гостюватиме в Севастополі. Для того, щоб не залежати від результату паралельного матчу у Рівному, підопічним Миколи Шевцова потрібно перемагати. Таке ж завдання стоятиме і перед "Кардиналом", який може піднятись на четверте місце у разі власної перемоги та нічиєї в Криму. Якщо ж ПФС здійснить подвиг і на власному майданчику завоює три очки, то рівненців у домашній грі з ТВД влаштує і нічия.

6-7. МОНОЛІТ, ТВД
Минулого тижня "Моноліт" здобув непросту вольову перемогу у Луганську і може спокійно готуватися до матчів плей-офф, очікуючи майбутнього суперника. Ним можуть стати земляки з "Локомотива" або львівська "Енергія-Тайм". У будь-якому випадку ТВД не зуміє потіснити "Моноліт" з шостої сходинки, оскільки в очних матчах цих команд встановився паритет. В обох поєдинках першого етапу мінімальні перемоги відсвяткували господарі - 2:1 у Харкові і 3:2 у Львові. І лише за рахунок кращої кількість м'ячів, забитих на майданчику суперника, харків'яни стовідсотково фінішують шостими.

9. ПФС
З долею севастопольського колективу стало все зрозуміло ще наприкінці березня, коли ПФС виграв битву за плей-офф у домашньому матчі з луганським ЛТК (2:0). Тепер команда Олега Безуглого прийматиме "Єнакієвець", після чого чекатиме до себе в гості кращу команду за підсумками регулярного чемпіонату.

Нагадаємо, що чвертьфінальний етап розпочнеться наступного тижня. Вісім команд зіграють до трьох перемог - 15, 16, 21, 22 і 23 квітня. На другому етапі переможці і переможені розділяться на два квартети. Півфінальні серії (до трьох перемог) пройдуть 4, 5, 13, 14 і 15 травня, а от аутсайдери зіграють до двох перемог - 30 квітня, 7 та 8 травня. Матчі медальних серій до трьох перемог відбудуться 28, 29 травня, 3, 4 і 5 червня, а ось остаточний розподіл місць у другій четвірці відбудеться за підсумками серій до двох перемог, а ігри заплановані на 14, 21 і 22 травня.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 599 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz