Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 22 » За крок до півфіналу
02:39
За крок до півфіналу
Львівська «Енергія-Тайм» прогнозовано наблизилася до півфінальної серії плей-оф. Команда Станіслава Гончаренка та Миколи Сича у третьому матчі чвертьфінальної серії на власному майданчику обіграла севастопольський «ПФС» - 5:1. Рахунок у серії тепер уже 2:1 на користь «Енергії-Тайму». Для того, аби потрапити до півфіналу плей-оф, «енергетикам» потрібно святкувати ще одну перемогу.

У першій грі у Львові севастопольський «ПФС» не зрадив своїй успішній тактиці грати з п"ятим польовим гравцем фактично протягом усього поєдинку. Хоч і створили підопічні Олега Безуглого львів’янам чимало проблем, однак добитися позитивного результату у Львові їм не вдалося. «ПФС» у грі з п"ятим польовим гравцем виглядав впевнено, однак уже не так, як це робив на своєму майданчику. Утім, у такій грі моментів для взяття воріт в «зелено-білих» було значно більше, аніж у суперника. На початку матчу галичани як мінімум мали дві-три хороші нагоди для взяття воріт, однак їх не реалізували. Натомість гравці «ПФС», попри провали в обороні, провели достойно першу половину зустрічі і створили чимало моментів біля воріт Володимира Кардаша, один з яких реалізував Олексій Яблонський.

А до цього у воротах суперника відзначився Валерій Легчанов. Капітан «енергетиків» скористався помилкою суперника при позиційній атаці і відправив м’яч у порожні ворота. Загалом, перший тайм більше вдався севастопольцям. Та й рахунок 1:1 після першого тайму влаштовував лише одну команду.
У другому таймі титулованій команді вдалося довести справу до логічної перемоги. Два голи Валерія Легчанова, а також влучні удари Павленка та Овсяннікова забезпечили господарям комфортну перевагу – 5:1. Завтра, у палаці спорту «Галичина» команди проведуть четверту зустріч серії. Початок матчу о 16:00.

«Енергія»: Кардаш (Лисенко, 21) - Д.Бондар, Рогачов, Романов, Струк - Легчанов, Овсянніков, Макаєв, Павленко - Задорожний, О.Бондар
«ПФС»: Кобец - Кольцун, Ліняєв, Алексеєнко, Черніенко - Шамотій, Яблонський, Свірідов, Мельник - Радько
Голи: Легчанов (12, 37, 39), Овсянніков (25), Павленко (27) - Яблонський (16)
Попередження: Рогачов (39)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1938

Просмотров: 665 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz