Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Март » 16 » Врятований матч з «Локомотивом»
01:19
Врятований матч з «Локомотивом»
У 22-ому турі Екстра-ліги «Енергія» на останніх секундах зустрічі зуміла врятуватися від поразки з «Локомотивом». У підсумку було зафіксовано бойову нічию з рахунком 2:2.

Матч проти діючих чемпіонів України для «Енергії» пройшов за дуже подібним сценарієм попереднього поєдинку з рівненським «Кардиналом». По ходу зустрічі «енергетики» «горіли» з рахунком 0:2, однак завдяки грі з п’ятим польовим гравцем зуміли перевернути усе «з ніг на голову» наприкінці зустрічі і врятуватися від поразки. Рятівником «Енергії» став Євген Рогачов, який спочатку реалізував пенальті, а за 9 секунд до сирени зрівняв цифри на табло.

Перша половина першого тайму пройшла практично у рівній боротьбі. «Енергетики» у перші десять хвилин зустрічі зуміли створити два гольові моменти, а «залізничники» -один. У складі «Енергії» переграти Литвиненка не вдалося Рогачову та Павленку. В обох епізодах кіпер «Локо» зіграв вище усіляких похвал, парирувавши небезпечні удари суперника. За гостей відповів Бето. Бразилець в одному з епізодів з розвороту пробив у стійку.

На початку другої половини першого тайму гостям дещо вдалося заграти гостріше і відкрити рахунок. В одній з атак Клочко потужно пробив по воротах Кардаша, після чого кіпер «Енергії» відбив м’яч прямісінько під добивання Білоцерківцю. Якби Микола схибив по порожніх воротах у цьому епізоді, мабуть, «прославився» би як мінімум на всю Україну…

Поступаючись у рахунку, «енергетики» у своїх діях нічого не змінили. Підопічні Олександра Косенка стріляли з різних позицій, проте пробити Ливиненка ніяк не вдавалося. При рахунку 1:0 на свою користь «Локомотив» зумів зміцнити свою перевагу. Якщо Олександр Сорокін свій шанс змарнував, пробивши в Кардаша після виходу 3 в 1, то Бето підсік м’яч так, що той оминув і захисника, і воротаря.
До завершення тайму «Локомотиву» вдалося зберегти комфорту перевагу у два м’ячі. І найбільша заслуга у цьому воротаря Литвиненка, який відбив усе, що летіло в рамку.

У другій половині матчу «Енергії» вдалося повністю заволодіти ініціативою. Харків’яни свідомо віддали ініціативу господарям, зробивши ставку на швидкі контратаки. З цим у харків’ян було далеко не все гладко. Набагато кращі справи були у діючих чемпіонів України були в обороні.

Павленко, Струк, Кузь та Рогачов у своїх моментах витиснути максимум не зуміли. І знову ж таки, здебільшого завдяки впевненій грі воротаря Литвиненка.

За 6:51 до завершення гри головний тренер львів’ян Олександр Косенко пішов у ва-банк. Валерій Легчанов почав виходити на майданчик як п’ятий польовий гравець. І тут вболівальники лише потерли руки у долоні – команди їм подали справжній десерт.
В одній з атак львів’ян за гру рукою когось з «залізничників» арбітри призначили пенальті. «Вирок» чітко виконав Євген Рогачов – 1:2.

Забивши один гол у грі з п’ятим польовим, «енергетики» продовжували розігрувати зайвого, однак в атаці не все вдавалося ідеально. У деяких епізодах господарі припускалися помилок, які призводили до ударів по власних порожніх воротах. Утім, ні Бето, ні Литвиненко, ні Білоцерківець не поховали надії львів’ян. А свій останній шанс у матчі господарі на радість вболівальникам таки використали. Комбінацію команди красиво завершив Євген Рогачов, забравши перемогу у харків’ян і подарувавши нічию своїй команді – 2:2.

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 2:2 (0:2)
«Енергія»: Володимир Кардаш - Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Максим Павленко, Валерій Легчанов -  Сергій Коваль, Степан Струк, Тарас Кузь, Олександр Бондар
«Локомотив»: Дмитро Литвиненко -  Дмитро Клочко, Дмитро Федорченко, Микола Білоцерківець, Сергій Журба - Євген Сірий, Олександр Сорокін, Бето, Дмитро Камеко
Арбітри: Андрій Івашина (Суми), Павло Кравцов (Ровне)
Голи: Євген Рогачов, 36, з пенальти, 40 - Микола Білоцерківець, 11, Бето, 16
Попередження: Бето, 24. Євген Сірий, 36.

\ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1238-vrjatovanyj-match-z-lokomotyvom-video.html

Просмотров: 854 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz