Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 29 » Впевнена перемога в «енергетичному» дербі
23:50
Впевнена перемога в «енергетичному» дербі
Перше офіційне «енергетичне» у новому сезоні залишилося за «енергетиками». Команда Олександра Косенка здобула впевнену перемогу над принциповим суперником – івано-франківським «Ураганом» - 3:0.

Матч у палаці спорту «Галичина» прогнозована викликав ажіотаж серед вболівальників. Без підтримки не залишився ніхто. Окрім місцевих глядачів та фан-клубу «Green family», до Львова уже традиційно приїхав фан-сектор «Урагану». У такій грі підтримка для обох команд була необхідною як повітря. Це був матч, у якому кожна деталь могла мати суттєве значення у підсумковому результаті.

Клас обох команд та атмосфера поєдинку відчувалася ледь не з перших хвилин зустрічі. Ризикувати не хотів ніхто. Гравці господарів та гостей розуміли: ціна помилки надто велика.

Команди Олександра Косенка та Сергія Гупаленка у першому таймі вирішили по-справжньму перевірити готовність до матчу воротарів обох команд. Володимир Кардаш та Кирило Ципун вступали в гру доволі регулярно. Голкіперам обох команд потрібно віддати належне: саме завдяки їхнім вдалим діям рахунок у першому таймі довго не був відкритим.

Найреальніший шанс забити першими отримали гості. Франківці розіграли чудову комбінацію, яка завершилася неточним ударом Будняка…по порожніх воротах. У цьому епізоді «Енергії» справді поталанило. Польський легіонер примудрився не влучити у ворота, у яких уже не було воротаря.

Покарати суперника за такий нереалізований момент міг Легчанов. Капітана «Енергії» вивели на вбивчу позицію, з якою Валерій також не влучив у рамку. За нереалізованими епізодами рахунок став 1:1, а на табло і надалі горіли нулі.

У другій половині першого тайму «ураганівці» продовжували обстрілювати Володимира Кардаша. Кіпер «Енергії» відбивав усе, що летіло у його рамку. Вступав у гру при необхідності і Кирило Ципун. Моментів біля воріт «Урагану», в тому числі і після «подарованих» моментів, також не бракувало.

Наприкінці першого тайму одна з атак «Енергії» зірвала вболівальників зі своїх місць. Овсянніков підсік м’яч над Ципуном, а гравець «Урагану», до речі, колишній гравець львівського клубу, Ільдар Макаєв вибивав м’яч так, що влучив у свої ворота. М’яч, вдарившись об поперечину, затріпотів у сітці – 1:0. Хоч і було чітко видно, що гол у свої ворота забив Макаєв, взяття воріт записали на Дениса Овсяннікова.

Незважаючи на мінімальну поразку після першого тайму, гра «Урагану» у першій половині зустрічі повинна була подобатися вболівальникам цієї команди. Гості дещо цікавіше виглядали за господарів, однак не більше того.

У другій тайму поєдинку малюнок гри дещо змінився. На відміну від першого тайму, цікавіше у позиційній атаці заграли уже господарі. У діях «енергетиків» проглядалося більше комбінаційних дій, аніж у суперника. Відповідно, гостріші моменти створювали уже підопічні Олександра Косенка. Утім, така гра аж ніяк не означала, що на господарів поєдинку очікує легка прогулянка у другому таймі. Роніньо і компанія і надалі намагалися підібрати ключі до воріт непробивного Кардаша.

У середині другого тайму «Енергії» вдалося закріпити свою перевагу. Простріл Коваля з гострого кута замкнув Михайло Грицина. Дебютний гол молодого «енергетика» в офіційних матчах як ніколи був важливим.

Забивши другий м’яч, «енергетики» дещо перебудувалися. Цифри на табло дозволяли львів’янам віддати ініціативу супернику і свою гру побудувати на контратаках. «Ураган» робив усе можливе для того, аби врятувати цей матч, однак ламати оборону львів’ян було не так просто. Більше того, у такій грі «зелено-білі» отримували шанс реалізувати одну зі своїх майбутніх контратак.

Моментів для третього м’яча у господарів було більш, ніж достатньо. Ховати «Ураган» могли Павленко, Овсянніков та Струк. Момент останнього був найнебезпечнішим. Степан після передачі Кузя в одній з контратак влучив у стійку.

На 36-ій хвилині матчу головний тренер «Урагана» Сергій Гупаленко кинув в бій п’ятого польового гравця, функції якого виконув Будняк. Така тактика плодів гостям не дала. Моменти біля воріт Кардаша не були настільки гострими, а атаки «Енергії» давали усі підстави глядачам думати про третій гол. На 37-ій хвилині він таки відбувся. Кардаш запустив м’яч через увесь майданчик, а Дмитро Бондар, випередивши захисника та воротаря, головою переправив м’яч у ворота – 3:0.

Такий гандикап «Енергії» змирив з поразкою і головного тренера франківців Сергія Гупаленка. Наставник «Урагана» зняв з гри п’ятого польового гравця і випустив на майданчик тих, хто до цього моменту не брав участі у матчі. Команди дограли матч до логічної перемоги «Енергії». Перше офіційне дербі нового сезону залишилося за «зелено-білими».

Екстра-ліга. Другий тур
29 вересня. 13:00. Львів. Палац спорту "Галичина". 500 глядачів.
«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0)
Енергія: Кардаш - Рогачов, Д.Бондар, Павленко, Овсянніков - Коваль, Легчанов, Кузь, О.Бондар - Струк, Мих.Грицина.
Ураган: Ципун - Валєнко, Сімка, Шотурма, Будняк - Кордоба, Макаєв, Якунін, Роніньо - Королишин, Боргун, Павлюк.
Голи: Овсянніков (17), Мих.Грицина (29), Д.Бондар (37).
Попередження: Павленко (27).
Арбітри: В. Дараган (Київ), Д. Беспорочний (Харків).
Спостерігач арбітражу: О. Король (Донецьк).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/987-vpevnena-peremoga-v-energetychnomu-derbi.html

Просмотров: 419 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz