Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 15 » Впевнена перемога над «Спортлідером+»
20:10
Впевнена перемога над «Спортлідером+»
Львівська «Енергія» у 18-ому турі Екстра-ліги перервала чорну смугу у чемпіонаті, впевнено вдома обігравши хмельницький «Спортлідер+» - 4:2.

До матчу з хмельничанами в Екстра-лізі «енергетики» не святкували перемог п’ять турів поспіль. Востаннє у національній першості команда Олександра Косенка святкувала успіх ще у листопаді минулого року над тим-таки «Спортлідером+» на виїзді. Після серії невдалих поєдинків «енергетики» зуміли втретє у сезоні взяти максимум і грі з аутсайдером чемпіонату.

До поєдинку з хмельничанами «енергетики» підійшли з кадровими втратами. Окрім Дениса Овсяннікова, який перейшов в «Єнакієвець», гру пропускали Михайло Грицина та Сергій Коваль. Перший відбував дискваліфікацію, а другий пропускав матч через хворобу. Утім, кадрові проблеми не зламали план на гру головному тренеру львів’ян Олександрові Косенку.

Перші десять хвилин першого тайму пройшли практично у рівній боротьбі. Небезпечних моментів біля воріт обох команд було не так багато, а коли вони виникали свою майстерність у воротах демонстрували голкіпери Володимир Кардаш та Максим Лисенко. Інколи навіть складалося враження, що в позиційній атаці гості виглядали дещо цікавіше за свого суперника, проте лише у першій половині першого тайму. Реальні нагоди пробити кіпера господарів були у Засенка та Рибака. В обох епізодах «Енергію» виручив Кардаш. Супершанс забити гол був і в Миколи Грицини. «Енергетик» після подачі з кутового злету влучив у стійку.

У другій половині першого тайму «Енергії» вдалося заволодіти ініціативою. Досвід гравців львів’ян та їхня індивідуальна майстерність почала втілюватися у небезпечні моменти біля воріт суперника.

На 11-ій хвилині близьким до взяття воріт був Рогачов. Розіграш вільного удару завершився неточним ударом Євгена. Утім, на цьому «енергетики» не зупинилися. Вихід на майданчик номінально другої четвірки значно освіжив гру, і що найголовніше, результат. Класна комбінація галичан завершилася ефектною та ефективною передачею п’яткою Миколи Грицина на Тараса Кузя. Останній метрів з шести пробив точнісінько в кут воріт – 1:0.

Забивши один гол у ворота суперника, «Енергія» через дві хвилини могла забивати вдруге. Рогачов з кількох метрів розстрілював Лисенка, однак пробив прямісінько у воротаря суперника.

Не забив Рогачов – забив Кузь. Що цікаво, протягом однієї хвилини Тарасу вдалося відзначитися двічі (!). Спочатку Кузь реалізував вихід сам на сам з Лисенком, а протягом 17-ої хвилини реалізував свій черговий шанс, перекинувши м’яч через Лисенка – 3:0.

Такий хід подій у матчі аж ніяк не влаштував головного тренера хмельничан Віктора Мглинця. Після тайм-ауту гравці «Спортідера+» заграли значно активніше, однак із зломом позиційної оборони суперника у гостей були проблеми.

«Енергія», завдяки хет-трику Кузя, свідомо віддала ініціативу супернику і зробила ставку на контратаки. Натомість гості з усіх сил до завершення першого тайму намагалися відіграти один гол. Що цікаво, «Спортлідеру +» за 5 секунд до завершення тайму таки вдалося зробити рахунок 3:1. «Пожежу» у штрафному львів’ян «погасив» Володимир Сондак.

Другий тайм матч команди розпочали доволі жваво. Швидка контргра на майданчику тривала доти, доки Євген Рогачов скористався помилкою Лисенка на виході та переправив «сферу» у порожні ворота.

При рахунку 4:1 на користь «Енергії» в інтригу у цьому матчі майже не вірилося. Загалом, не було видно завдяки чому команда Віктора Мглинця зможе переламати хід поєдинку.

«Спорлідер+» хоч і старався, однак зламати оборону львів’ян та пробити Володимира Кардаша ніяк не вдавалося. Кіпер «Енергії» у багатьох епізодах був на висоті. Найреальнішу нагоду зробити рахунок 4:2 мав Ярослав Заворотний. Утім, з вигідної позиції Ярослав у відповідальний момент пробив повз ціль.

Аби закрутити інтригу у цьому матчі, «Спортлідеру +» необхідно було змінювати ігрову тактику. Як виявилося згодом, футболку п’ятого польового гравця Власович вдягнув лише на 38-ій хвилині матчу. «Енергетики» захищалися непогано і були близькими до того, аби забити п’ятий гол у порожні ворота. Степан Струк з хорошої позиції схибив. Натомість за 12 секунд до завершення гри Андрій Засенко таки пробив Володимира Кардаша. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Енергії» з рахунком 4:2.

«Енергія» (Львів) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 4:2 (3:1)
«Енергія» (Львів): Кардаш - Легчанов, Д. Бондар, Рогачов, Павленко - О Бондар, Мик. Грицына, Струк, Кузь
«Спортлідер+ (Хмельницький)»: Лисенко - Фетько, Калуков, Івонко, Рибак - Засенко, Чуднов, Власович, Сондак, Коробка, Заворотний
Голи: Кузь, 13, 17,17, Рогачов, 26 – Сондак, 20, Засенко, 40
Попередження: Чуднов, 38
Арбітри: В. Поляков (Кривий Ріг), П. Кравцов (Рівне)
Третій арбітр: Б Кіндій (Розділ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)

Прес-служба СК "Енергія"

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1214-vpevnena-peremoga-nad-sportliderom.html

Просмотров: 442 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz