Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 24 » Вольова перемога в Севастополі
11:04
Вольова перемога в Севастополі

Львівська футзальна «Енергія» у четвертому турі національного чемпіонату здобула непросту перемогу у Севастополі над місцевим «ПФС». «Енергетики» поступалися по ходу матчу з рахунком 0:1, однак у другому таймі зуміли схилити шальки терезів на свій бік.

Наставник «Енергії» Микола Сич у складі своєї команди зробив одну заміну у порівнянні з попереднім матчем. Замість Сергія Тригубця у першій четвірці вийшов Олександр Бондар. Як показує практика, той, хто у Миколи Сича на заміні у першому таймі, приносить велику користь команді у другій половині матчу. У Рівному в матчі проти «Кардинала» Олександр Бондар, який «грів» лавку запасних майже увесь поєдинок, забив вирішальний гол наприкінці матчу. У другій виїзній грі сезону слово було за Тригубцем. Сергій вийшов на майданчик у другому таймі і віддав дві результативні передачі, які фактично поставили на коліна севастопольський клуб.

У першому таймі гра в «Енергії» не клеїлася зовсім. Львів’яни доволі примітивно діяли у позиційній атаці і ніяк не могли «розкатати» оборону суперника. Натомість підопічні Сергія Ожегова також нічим особливим не відзначалися, однак моментами атакували небезпечно. І одного разу навіть забили. Андрій Чернієнко пробив зі штрафного прямісінько в ворота. Кардаш виручити свою команду не зміг.

Зламати оборону Севастополя «Енергії» вдалося лише у другому таймі. Та й сталося це тоді, коли Микола Сич на майданчик випустив вищезгаданого Тригубця. Сергій у першому епізоді асистував Рогачову, а у другому – Федюку. Пропустивши два м’ячі, севастопольці пішли рятувати гру з п’ятим польовим гравцем. Розіграш «зайвого» гравця дивідендів команді не приніс – Михайло Романов двічі вразив порожні ворота. До речі, голи Романова та Федюка – дебютні для гравців у 18-ому чемпіонаті України. Натомість Євген Рогачов забив уже свій четвертий гол у новому сезоні.

Що цікаво, що у цьому матчі за севастопольський клуб дебютував титулований ветеран українського міні-футболу Олег Безуглий.

Здобувши непросту перемогу у Севастополі, львівська «Енергія» вирушає до Харкова, де 26 вересня поміряється силами з місцевим «Монолітом».

«ПФС» (Севастополь) - «Енергія» (Львів) - 1:4 (1:0)
«ПФС»: Шевцов – Кольцун, Чепель, Безуглий, Яблонський - Алексєєнко, Дубинюк, Чернієнко, Ліняєв, Бергун, Бакум
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 40) - Петрушин, Іванов, Романов, Струк, - Задорожний,Тригубець, Федюк, Рогачов, - Бондар
Арбітри: Коваленко (Донецьк), Кравченко (Суми)
Голи: Чернієнко, 9 - Рогачов, 24, Федюк, 34, Романов, 38, 40


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1630
Просмотров: 652 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz