Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 1 » Володимир Сондак: «Давно вже прагнули набрати перші очки»
00:49
Володимир Сондак: «Давно вже прагнули набрати перші очки»
Гравець ФК «Спортлідер+» у інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від гри з «Єнакієвцем», а також думками стосовно майбутньої гри у Рівному

-Володимире, які ваші враження після гри з «Єнакієвцем»? Що відчули, коли зрозуміли, що набрали перші очки в сезоні?

-Хлопці працювали, старалися. Прагнули давно вже набрати очки, але десь трішки нам не щастило. Ми довели, що не є цілковитими аутсайдерами. Ця гра показала, що ми можемо на рівних грати з усіма командами в Екстра-лізі.

-Раніше Ви виступали у «Кардиналі-Рівне». Як оцінюєте наступну гру в чемпіонаті проти рівнян з позиції екс-футболіста цього клубу?

-Звичайно, буду радий допомогти «Спортлідеру+» набрати очки. Завжди хочеться грати, й вигравати у будь-якого суперника, незважаючи на те, грав ти там чи ні. Я думаю, що гра буде дуже цікава.

-Весь твій час виступів припав саме на рівненський «Кардинал». Який епізод з кар’єри запам’ятався тобі найбільше?

-Багато подій було. Були перемоги майже над усіма грандами українського футзалу, але найбільше закарбувався в пам’яті вихід у фінал Кубку України. Там ми у напруженій боротьбі мінімально поступилися львівській «Енергії» – 1:2.

-Ти був у «Кардиналі-Рівне» з моменту початку виступів у тодішній ще Вищій лізі чемпіонату України. Зараз ти вже виступаєш у Хмельницькому. Ти спостерігав за становленням обох команд. Як ти вважаєш, були якісь відмінності у «Спортлідера+» та «Кардиналу-Рівне» на початковому етапі виступів у вищому дивізіоні українського футзалу?

-Звичайно є, адже ці команди по-своєму різні, і гравці також різні. Різні тренери, різні завдання… Ми почали грати спочатку у Львові, а через рік ми вже переїхали у Рівне. З попереднього складу забрали декілька чоловік, і почали створювати нову команду…

-…починати виступи у Екстра-лізі де було краще: у Хмельницькому чи в Рівному?

-Хороше питання. Звичайно, вдома завжди приємно грати, але тут як мінімум не гірше. Для нас створені усі умови для досягнення найвищих результатів.

-Наостанок, твої побажання вболівальникам та спортивній громадськості міста.

-Хочу перш за все подякувати вболівальникам, що нас підтримують і вірять у нас. Ми будемо робити все для того, щоб радувати їх перемогами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4006.html
Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz