Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 18 » Віза Вторма (Івано-Франківськ) - Лемберг (Львів) 6-3. Віза йде далі
11:02
Віза Вторма (Івано-Франківськ) - Лемберг (Львів) 6-3. Віза йде далі

16.11.2013, субота, Івано-Франківськ, 16.00, 100 глядачів

Віза-Вторма (Івано-Франківськ) - Лемберг (Львів) 6-3 (2-0)

Голи: Шпільчак (3), Паньків (15), Януш (23), Подолюк (33), Борсук (35), Волошинович (38) - Надобта (23), Галамага (37, 38)

Арбитри: Сторожук (Львів), Заровецький (Івано-Франківськ)

У розіграші Кубка України представник Івано-Франківщини у суботу 16 листопада обіграв львівський "Лемберг” на попередньому етапі розіграшу з рахунком 6:3.

Вже у дебюті матчу на 3 хв. Сергій Шпільчак результативно завершив атаку своєї команди. Швидкий гол додав впевненості у діях господарів і "мануфактурники” продовжували атакувати ворота гостей, але надмірне бажання відзначитися заважало втілити можливості у результат. І тільки на 15 хв точний удар Станіслава Паньківа досяг цілі – 2:0. По перерві хід зустрічі не змінювався. Однак, контратака львів’ян на 23 хв завершилася голом. Відзначився Олег Надопта. Цей гол "розізлив” господарів і вони додали у русі, гостро атакуючи. Наступна атака принесла успіх. Зусилля партнерів завершив Орест Януш. Після третього голу франківці дещо перевели подих, граючи від оборони, львівяни все частіше турбували воротаря господарів Євгена Борсука, який цього вечора "був в ударі”. Азартно і, головне, результативно пройшла кінцівка матчу. За п’ять останніх хвилин команди забили п’ять голів. Спершу Ігор Подолюк поборовся із захисниками гостей, збільшивши розрив у рахунку. А, коли львівяни почали грати без воротаря, їхніми помилками в атаці скористалися господарі. Спершу воротар "Візи” перервав атаку і через ввесь майданчик вразив порожні ворота свого візаві. Через кілька секунд Ростислав Волошинович "завів” мяча" у сітку гостей. Добившись значного розриву, господарі у кінцівці матчу дозволили досвідченому Олегу Галамазі двічі розписатися у своїх воротах. Отже, у підсумку переконлива перемога "Візи Вторма” з рахунком 6:3 у дебютному для неї старті у всеукраїнських змаганнях. 

Ігор Овчар, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 666 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz