Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 14 » Віталій ДЄНЮЖКІН: «Ключовим став третій гол»
13:40
Віталій ДЄНЮЖКІН: «Ключовим став третій гол»
Вісімнадцять ударів у площину воріт МФК «Кардинал-Рівне» нарахували статисти. При цьому рівненський клуб у грі з чемпіоном України, «Локомотивом», не пропустив жодного разу. Усе – завдяки впевненій грі на останньому рубежі оборони воротаря команди Віталія Дєнюжкіна. Удари суперника голкіпер відбивав ногами, руками і, навіть, обличчям. 

- Віталій, кажуть, хороший воротар – це половина команди. Як налаштовувався на матч?

- Нічого особливого. Як завжди. Я просто робив свою роботу. У першій грі ми зазнали прикрої поразки. Все вирішив невдалий рикошет. Відступати нікуди було. Просто зібралися і зіграли.

- Відіграти на нуль у матчі з чемпіоном – дорого вартує. Маєш якийсь секрет успіху?

- У нашому ремеслі майже все залежить від вибору позиції. Якщо вгадав, прочитав дії суперника, вчасно скоротив кут обстрілу – значить ти переможець. Якщо відбивав удари – робив все правильно.

- І все ж, чи маєш якийсь особливий ритуал перед грою?

- Так, маю. Багато футболістів перед матчем повторюють певний ритуал. І я – не виключення. Але не буду про це розповідати.

- Після шостого фолу, коли «Локомотив» отримав право виконати дабл-пенальті, у ворота став Іван Гурко. Не розчарований, що незважаючи на впевнену гру – відбивати десятиметровий тобі не довірили?

- Ні, звісно. Я командний гравець. Це було рішення тренера, йому видніше. Радію за Ваню. Він зіграв, як справжній професіонал. Вийшов з лавки і одразу ж відбив непростий удар, виручив усю команду. 

- Можна говорити, що саме цей епізод став вирішальним?

- Може і так. Хоча, думаю, не забий ми третій гол – в «Локомотива» шанси на позитивний підсумок залишалися б доволі вагомі. Третій гол теж став ключовим. Віталій Лісніченко теж молодець. Вдало увійшов у гру.

- Впевнена перемога допоможе поліпшити становище команди у турнірній таблиці?

- Повинно. Сподіватимемося. Вдома треба вигравати в усіх матчах. Лише б травми не заважали. Сьогодні Андрій Чернієнко не грав через ушкодження. Я досі на уколах граю, Мар’ян Маринюк також. Але у перемогу ми завжди віримо.

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Просмотров: 426 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz