Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 13 » Відбувся товариський матч "Спортлідер" - "Меркурій" 08.10.11
12:47
Відбувся товариський матч "Спортлідер" - "Меркурій" 08.10.11
Хмельницький футзальний клуб у домашньому товариському матчі поступився команді з Чернівців



«Спортлідер+»: Хомин, Стаднік, Сохорук, Колесников, Стасюк, Матвєєв, Михайленко, Глас, Атаманюк, Нємий, Атласюк, Палійчук.

«Меркурій»: Іжаковський, Янчик, Гончар, Литвиновський, Ткачук А., Рибак, Ткачук В., Химяк, Чернієнко.

Голи: Янчик, 4 (0:1), Ткачук А., 25 (0:2), Глас, 28 (1:2), Стасюк,32 (2:2), Чернієнко, 38 (2:3), Химяк, 48 (2:4), Литвиновський, 64 (2:5), Литвиновський, 68 (2:6).

Черговий спаринг «Спортлідера+», який готується до старту в новому чемпіонаті України серед команд першої, продемонстрував не лише потенціал хмельницької команди, а й брак досвіду в матчах проти таких потужних міні-футбольних клубів, яким є чернівецький «Меркурій».

Гості, які минулого чемпіонату в першій лізі здобули бронзові нагороди, з перших хвилин матчу обрали захисну тактику, стримуючи натиск хмельничан та гостро контратакуючи. І вже на 4-хвилині саме швидкий контрвипад гравців «Меркурія» приніс їм результат – забитий гол у ворота Павла Хомина. «Спортлідер+» спробував швидко відігратися, але підійти до воріт гостей було не легко – вільні зони швидко перекривалися, а дальні удари блокувалися захисниками. Фактично, перший тайм матчу пройшов без воріт. Ударів у ствір воріт було настільки мало, що для їх перерахунку вистачить пальців на руках. Найнебезпечніший з яких, мабуть, був на 12 хвилині, коли Олексій Колесников «смачно» приклався по м’ячу, але чернівчан вірятував страж воріт. І все ж голів глядачі побачили аж три. Окрім першого у виконанні Янчика, був і гол дещо не логічний, автором якого став Андрій Ткачук. Гравець «Меркурія» пробив метрів з дванадцяти і Хомин, мабуть, відбив би м’яча, але той влучив комусь у спину і опинився у сітці воріт. Третій гол був забитий хмельничанами. Швидка атака «Спортлідера+» на 28-хвилині завершилася пасом Дмитра Михайленка на Артема Гласа, який у боротьбі із захисником вискочив на голкіпера гостей та сильно пробив. Головне, результативно!

Другий тайм розпочався з атак гостей. І вже на другій хвилині «Спортлідер+» зрівняв рахунок у матчі. Вадим Стасюк пробив по воротах «Меркурія», голкіпер відбив м’яча… але прямо в ногу Стасюку, від якої той полетів у сітку воріт. Через чотири хвилини настав переламний момент всього поєдинку. «Спортлідер+» заробив пенальті (за гру рукою захисника «Меркурія» у власному штрафному майданчику)! Покарати чернівчан взявся Олексій Колесников, який пробив доволі сильно, але влучив у стійку. І ось тут… Футзалісти «Меркурія» одразу ж кинулися в контратаку і забили третій гол у ворота господарів майданчика. Нереалізований пенальті, після якого гості одразу ж пропустили, дещо деморалізував гравців «Спортлідера+». А тому не дивно, що чернівчани почали частіше турбувати Хомина, який не раз рятував хмельничан від голу. Але й йому було не під силу зберегти власні ворота на замку на 48 та 64-хвилинах, коли чернівчани збільшили свою перевагу в рахунку до 2:5. А на 68-хвилині, коли замість Хомина грав Микола Стаднік, «Меркурій» забив шостий гол… Кидалося в очі, що господарям майданчика не вистачило елементарного досвіду, а тому те, що сталося на останній хвилині матчу мало кого здивувало. А наприкінці поєдинку «Спортлідер+» знову пробивав пенальті. Цього разу його виконав Матвєєв – не сильно і не влучно.

Отже черговий товариський матч позаду. І попри рахунок матчу, господарі зіграли гідно. А довести, що результат цього протистояння міг би бути іншим, «Спортлідер+» зможе вже у чемпіонаті. Ну, а поки що підготовка триває.

http://buksport.cv.ua/
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 517 | Добавил: tsvyatt | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz