Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 7 » ВІДБУЛОСЯ ЖЕРЕБКУВАННЯ "ФІНАЛУ ЧОТИРЬОХ" КУБКА УКРАЇНИ
19:20
ВІДБУЛОСЯ ЖЕРЕБКУВАННЯ "ФІНАЛУ ЧОТИРЬОХ" КУБКА УКРАЇНИ
У понеділок, 7 травня, в офісі НФК "Ураган" відбулося жеребкування "Фіналу чотирьох" Кубка України з футзалу. Своїх суперників у півфіналах змагань дізналися три лідери чемпіонату Екстра-ліги, котрі подолали чвертьфінальну стадію турніру. Четвертим півфіналістом стане переможець пари "Епіцентр К3" (Київ) - "Титан-Зоря" (Покровське), які зіграють повторний поєдинок цієї суботи, 12 травня.

Жеребкування було "сліпим" і транслювалося в інтернеті в режимі онлайн. На жеребкуванні були присутні віце-президент Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, президенти НФК "Ураган" Олександр Бубен, президент та віце-президент СК "Енергія" Олександр Стефанків і Володимир Фелишин.

Від Асоціації міні-футболу (футзалу) України до Івано-Франківська був делегований технічний директор АМФУ Віталій Олійник. Саме з його легкої руки були сформовані дві пари півфіналістів: івано-франківський "Ураган" зіграє з львівською "Енергією", а харківський "Локомотив" зустрінеться з переможцем пари "Епіцентр К3" - "Титан-Зоря".

Матчі "Фіналу чотирьох" відбудуться в Івано-Франківську впродовж двох днів 2-3 червня. У суботу пройдуть обидва півфінальні поєдинки, а наступного дня відбудеться фінал. Провести фінальну частину у дводенному форматі напередодні прийняв Виконком АМФУ за побажанням більшості клубів. Час початку поєдинків "Фіналу чотирьох" буде оголошений пізніше.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz