Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 23 » Відбулись Загальні збори «Екстра-ліги»
00:18
Відбулись Загальні збори «Екстра-ліги»
У середу, 21 березня, в офісі АФКУ «Екстра-ліга» пройшли розширені Загальні збори президентів клубів.

У Загальних зборах прийняли участь президенти клубів Екстра-ліги та запрошені представники ФФУ (заступник голови Комітету Професіонального футболу, член Виконкому ФФУ Віктор Дердо), АМФУ (президент АМФУ, головний тренер збірної України Генадій Лісенчук, перший віце-президент АМФУ Володимир Братусь і технічний директор Віталій Олійник) та представник Державної служби молоді і спорту, державний тренер з футзалу В’ячеслав Калитенко.

 

На даній зустрічі було обговорено низку питання, які стосуються сьогодення та розвитку футзалу (міні-футболу) в Україні. За результатами обговорення всі учасники розширених Загальних зборів підтримали ідею проведення наприкінці квітня-початку травня Круглого столу з питання взаємодії футзальних (міні-футбольних) клубів з метою участі у чемпіонаті України «Екстра-ліга» сезону 2012/2013 років.

 

Дирекції АФКУ «Екстра-ліга» доручили організувати даний захід та звернутись до ФФУ, АМФУ та Державної служби молоді і спорту з питання підтримки даного заходу та спільної взаємодії. За результатами Круглого столу сформувати пропозиції щодо формату проведення Чемпіонату України «Екстра-ліга» на сезон 2012/2013 років.

 

Ще одним питанням порядку денного була організація проведення змагань наступного сезону. Також прийняли рішення взяти за основу проект Регламенту проведення Чеміпонату України «Екстра-ліга» наступного сезону та тристороннього договору, направити дані документи для затвердження в ФФУ і АМФУ з метою ефективної підготовки проведення змагань наступного року.

 

Розширені Загальні зборри заслухали інформацію головного тренера Лісенчука щодо виступів національної збірної на Чемпіонаті Європи у Хорватії та звернулись із проханням надати після проведення плей-оф чемпіонату світу календар виступів національної збірної на наступний сезон.

 

Також президенти клубів Екстра-ліги розглянули можливі проекти змін формату змагань на наступний сезон. З метою залучення нових клубів для участі у змаганнях у найсильнішому дивізіоні країни розглянули доцільність міни системи роведення змагань, а саме розподіл на дві зони.

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/extra-ligue/728-1

Просмотров: 460 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz