Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 28 » Вершинін: Готовий на усі сто відсотків допомогти «Енергії»
01:10
Вершинін: Готовий на усі сто відсотків допомогти «Енергії»

Цього тижня львівська «Енергія» підписала контракт із Олександром Вершиніним. Угода розрахована на один рік. До вашої уваги інтерв’ю із новобранцем нашої команди.

- Олександре, розкажи, будь-ласка, про свою футбольну кар’єру?
- Я із Іллічівська Одеської області. Там у нас була команда. Ми брали участь в юнацькому чемпіонаті України з футболу. В теплу пору року, до листопада грали у великий футбол, а взимку переходили на міні-футбол. Виступали на першості міста, області.

- А як сталося так, що ти зосередився лише на міні-футболі?
- В нашої команди з’явилися проблеми із фінансуванням, тому від великого футболу ми відмовилися. Заявилися команда «Іллічівець» у першу міні-футбольну лігу. Одеса тоді була представлена в першому дивізіоні «Локомотивом».  Так сталося, що одесити посіли перше місце й вибороли путівку у вищу лігу. Начальник команди Ігор Михайлович Калінін запросив мене пограти за Одесу. Їм вдалося знайти спонсора, клуб змінив назву на «Марріон». За цю команду відіграв два сезони. Почалася фінансова криза, одеський клуб розформували. Тоді до мене зателефонував Олег Петрович Солодовник і запросив в «Шахтар». В Донецьку провів два роки. Став срібним призером чемпіонату України. Наступний сезон ми не дограли, бо клуб розформували. Після цього півроку провів у харківському «Локомотиві», з яким виграв бронзовий комплект нагород чемпіонату України. Ось тепер я в «Енергії».

- Ніколи не шкодував, що не вдалося залишитися у великому футболі?
- В Іллічівську заграти у великому футболі було дуже важко, взагалі перспектив було не багато. Так сталося, що мене запросили у вищу лігу чемпіонату України з міні-футболу. Порадившись із рідними, вирішив спробувати. Мені сподобався цей вид футболу, зараз я задоволений тим, що потрапив в футзал.

- Олександре, як оціниш свою теперішню форму?
- Готовий на усі сто відсотків допомогти «Енергії», прикладу максимум для того, аби наша команда виконала поставлені завдання.

- Тобто, тобі не потрібен час на адаптацію, налагодження взаєморозуміння із партнерами?
- Час на це потрібний, але особливих проблем не має. В «Шахтарі» Олег Солодовник відразу довірив місце на майданчику й не давав час на адаптацію. Як тільки приїхав у Донецьк, Олег Петрович відразу мене почав в основу ставити.

- Інші пропозиції були чи ти зосередився виключно на переговорах із «Енергією»?
- Були дзвінки від представників інших клубів, але я усім відмовляв, оскільки мав домовленість із Станіславом Олександровичем Гончаренком. Наставник «Енергії» зателефонував до мене ще перед завершенням минулого чемпіонату, я йому дав стовідсоткову згоду, він також дав стовідсоткове «так». Тому із іншими командами  навіть не починав переговорів.

- Олександр, наостанок про матч за Суперкубок. Дехто цю гру називає виставкою, наскільки для тебе це протистояння буде важливим?
- Матч за Суперкубок дуже важливий, йдеться все-таки про трофей. Та і суперник для нас дуже принциповий. «Ураган» в цьому сезоні буде конкурувати із «Енергією» за чемпіонські нагороди, тому кожне протистояння із франківцями надзвичайно принципове. Тому буду дуже старатися, аби допомогти своїй команді в Івано-Франківську.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/144-vershynin-gotovyj-na-usi-sto-vidsotkiv-dopomogty-energiji.html

Просмотров: 532 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz