Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 2 » Вдалий старт "Тайму"
00:24
Вдалий старт "Тайму"

В першій грі групового етапу розіграшу Кубка УЄФА, що сьогодні розпочався в Дебрецені, львівський «Тайм» переконливо обіграв господарів – «Береттойфалу».

Особливого ажіотажу матчі розіграшу Кубка УЄФА в Дебрецені не викликали. На тлі не чисельної угорської публіки, десант зі Львова (більше 50 шанувальників «червоно-чорних») виглядав достойною уболівальницькою силою.

Розпочали «таймівці» не впевнено. Вочевидь, двох днів не вистачило для адаптації до незвичного покриття майданчику та м’яча. Звідси і невимушені, дитячі помилки. Але стартове хвилювання минуло і згодом почали хвилюватися угорці. Після удару Павленка м’яч поцілив в зовнішню сторону сітки. Пресинг галичан, контроль ними м’яча додавав віри в позитивний підсумок гри для вихованців Станіслава Гончаренка. На 8 хвилині їхні зусилля врешті увінчалися успіхом – забив Павленко. І почалося…

Для подвоєння рахунку часу багато «Тайму» не знадобилося. Цього разу відзначився Овсянніков. Розіграш стандарту і третій гол забив Макаєв. Згодом провалом в обороні господарів скористався Легчанов – 0:4. Після перерви господарі активізувалися, але ККД (коефіцієнть корсиної дії) в їхніх атаках був не високий. А ось "Тайм" було годі зупинити. На 29 хвилині 5 гол у ворота угорців забив Чепорнюк. "Таймівцям" і цього було замало. За 2 хвилини до завершення гри після пасу Легчанова забив Кондратюк - 0:6.

Груповий етап розіграшу Кубка УЄФА. Дебрецен

«Тайм» - «Береттайфалу» 6:0

"Тайм": Іваняк - Легчанов, Кондратюк, Якунін, Овсянніков - Павленко, О.Бондар, Чепорнюк, Д.Бондар, Макаєв
Голи: Павленко, Овсянніков, Макаєв, Легчанов, Чепорнюк, Кондратюк


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/01102009-vdalij_start_tajmu

Просмотров: 779 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz