Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 5 » Важка перемога над «Кардиналом»
13:59
Важка перемога над «Кардиналом»
Львівська «Енергія» здобула непросту перемогу у заключному матчі першого кола чемпіонату Екстра-ліги. Команда Олександра Косенка вдома обіграла рівненський «Кардинал» - 3:0. Найбільше до перемоги «енергетиків» долучилися Сергій Коваль та Володимир Кардаш. Перший оформив хет-трик, а другий відбив усе, що летіло у рамку воріт, в тому числі і пенальті.

Для головного тренера «Енергії» Олександра Косенка головним завданням на цей матч було вивести на належний рівень гравців збірної України – Максима Павленка, Дениса Овсяннікова, Євгена Рогачова, Дмитра та Олександра Бондаря, а також Валерія Легчанова. Утім, як показав матч, ігри українців в Італії забрали чимало сил у «енергетиків». Втома лідерів «Енергії» у цій грі відчувалася, і в якісь мірі відбилася на малюнку гри. Утім, попри усі труднощі, львів’яни таки добилися найголовнішого і святкували перемогу.

У матчі проти «Енергії» за свою нову-стару команду після півторарічної перерви знову дебютував Михайло Волянюк. Як показала гра проти «Енергії», «Кардинал» до свого складу повернув перевіреного бійця, який, швидше за все, таки підсилить команду.

Перший небезпечний момент у матчі створили гості. Екс-«енергетик» Сергій Тригубець в одній з атак своєї команди влучив у поперечину. Якщо гості свій момент не реалізували, то «енергетики» в наступній атаці зуміли відкрити рахунок. Коваль, прийнявши передачу від Легчанова, з розвороту пробив прямісінько в кут воріт. Через хвилину подвоїти перевагу «Енергії» міг Рогачов. Євген небезпечно пробив з кількох метрів, однак влучив у штангу. Після цього епізоду обидві команди обмінялися ще кількома небезпечними ударами, однак м’яч не йшов у ворота жодної з команд. Михайло Волянюк пробив у стійку, а усі удари «енергетиків» нейтралізував Дєнюжкін.

До завершення тайму обидві команди, хоч і створювали небезпеку біля воріт суперника, однак часто допускалися втрат при контролі м’яча та передачах. Браку у виконанні обох команд у першому таймі не бракувало. Найреальніший шанс зрівняти рахунок у першій 20-хвилинці втратив граючий тренер рівнян Сергій Піддубний. М’яч після його удару втретє у першому таймі влучив у каркас воріт «Енергії». Завершивши перший тайм з рахунком 1:0 на користь господарів, усі найцікавіші події команди перенесли на другу половину зустрічі.

Її краще розпочали гравці рівненського «Кардинала». Інколи складалося враження, що «Енергія» дозволила суперникові діяти першим номером, зробивши свою ставку на успішні контратаки. Коли гості втрачали м’яч, одразу йшли у пресинг і тут же намагалися його відібрати. Втомлені «збірники» з цього пресингу виходили з пермінним успіхом, відтак у контролі м’яча перевага була за гостями.

Своєю грою у першому таймі «Кардинал» дав зрозуміти: рано чи пізно оборона «Енергії» у другому таймі може дати тріщину. І справді, на 28-ій хвилині гості заробили право на пенальті, а відтак і чудовий шанс встановити статус-кво у рахунку. Фол Дмитра Бондаря на Фаренюку у штрафному майданчику міг багато чого змінити, проте з пенальті воротар «Кардинала» Віталій Дєнюжкін не переграв свого візаві Володимира Кардаша. Кіпер «Енергії» на свій рахунок записав ще один хороший сейв.

Не забили гості – забили господарі. Після чудової передачі Олександра Бондаря Сергій Коваль метрів з семи пробив в дотик в кут воріт. Такого повороту подій Віталій Дєнюжкін не очікував. Мабуть, у цей момент думав про свій незабитий пенальті...

Рахунок 2:0 на 29-ій хвилині матчу аж ніяк не означав перемогу «Енергії». «Кардинал» грав так, що у цій грі рано чи пізно усе могло змінитися. На 30-ій хвилині матчу Волянюк прострілив на дальню штангу, де м’яч у ворота не зумів переправити Дармовіс. «Круглий» вдарився об штангу і відлетів у поле.

Як «Кардинал» не старався, пробити Володимира Кардаша ніяк не вдавалося. Воротар «Енергії» грав надійно. Не спав у воротах і Віталій Денюжкін. При рахунку 2:0 на користь «Енергії» він неодноразово виручав свою команду. Усі крапки над і у матчі розставила 36-та хвилина. Втретє у матчі вистрелив Сергій Коваль. Прийнявши передачу з ауту від Легчанова, Коваль в дотик метрів з дев’яти влучив в самісінький кут воріт.

Забити гол престижу міг вищезгаданий Волянюк. Михайло, пробиваючи дабл-пенальті, не влучив у ворота. На цьому моменті можна і ставити крапку. Мабуть, не так багато людей в палаці спорту «Галичина» вірили, що з гра з п’ятим польовим врятує гостей від поразки. Дива не сталося. «Енергія» спокійно довела матч до перемоги і обійшла «Кардинал» в турнірній таблиці.

«Енергія» (Львів) – «Кардинал» (Рівне) – 3:0 (1:0)
«Енергія»: Кардаш, - Павленко, Овсянніков, Д. Бондар, Рогачов, - О.Бондар, Легчанов, Коваль, Струк
«Кардинал-Рівне»:Дєнюжкін, - Чернієнко, Піддубний, Тригубець, Танський – Фаренюк, Ситник, Волянюк, Дармовіс, Кручок, Лісниченко, Басич
Голи: Коваль, 4, 29, 36
Попередження: Овсянніков, 5, О. Бондар, 18, Д. Бондар, 28, Рогачов, 32
Арбітри: А. Івашина (Суми), О. Фесенко (Харків)

Третій арбітр: А. Лютий (львів)
Спостерігач арібтражу: О. Соболевський (Радомишль)
Хронометрист: І. вишиваний (львів)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1056-vazhka-peremoga-nad-kardynalom.html

Просмотров: 464 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz