Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 5 » Вассура приніс перемогу «Шахтарю»
18:39
Вассура приніс перемогу «Шахтарю»

У першому турі чемпіонату України з футзалу львівська «Енергія» вдома з рахунком 0:1 поступилася донецькому «Шахтарю».

У стартовій п’ятірці гостей вийшли чотири бразильські легіонери та голкіпер Олексій Сагайдаченко. Цим самим донецька команда дала зрозуміти супернику, що вони не збираються гаяти часу, вибравши атакуючу схему гри для досягнення позитивного результату ще на старті зустрічі. Це і довели перші хвилини матчу: Тіагу мав дві можливості відкрити рахунок в матчі, але в обох випадках відмінну реакцію продемонстрував голкіпер господарів.

Стартовий тиск гостей «Енергія» дала чудову відповідь: Ільницький вивів Петрушина на побачення з Сагайдаченком і після удару гравця господарів «Шахтар» врятувала штанга. На 9-ій хвилині Тіагу змарнував третій шанс для взяття воріт суперника, знову програвши дуель воротарю «Енергії» Володимиру Кардашу.

У першому таймі господарі, граючи від оборони, створили декілька чудових можливостей, щоб забити перший чемпіонату України з футзалу сезону 2009\2010 років: Задорожний не реалізував вихід один на один з голкіпером, Іванов влучив в перекладину воріт «Шахтаря».

То ж при блискучій грі обох воротарів у першому таймі глядачі матчу не побачили забитих м’ячів.

На першій хвилині другого тайму Михайло Романов прорвався правим флангом до воріт «Шахтаря» і замість того, щоб віддати передачу партнеру, вирішив сам пробити - Сагайдаченко був до цього готовий, а добивання Іванова було не влучним.

Нападник гостей Вассура на 23-ій хвилині матчу втратив стовідсотковий шанс забити гол – після його удару м’яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги воріт Володимира Кардаша.

На 27-ій хвилині матчу на майданчику виникла сутичка, і судді винесли жорстке рішення її ініціаторам: вилучити Євгена Юнакова та Сергія Шевченка. Гру команди на протязі двох хвилин продовжили три на три.

На 34-ій хвилині Степан Струк не реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером суперника. У гостей двоходівка Камеко – Вассура завершилася ударом останнього – Кардаш ліквідував загрозу власним воротам.

А за чотири хвилини до завершення другого тайму Карлос Альберто мав забивати гол, але в останню мить гравець «Енергії» Євген Рогачов вибив м’яч з лінії власних воріт. У останні хвилини гості пішли на фінальний штурм воріт Володимира Кардана: спочатку пробив Клаудіо – м’яч влучив у Струка, потім добивав Ромаріо – Кардаш відбив, після чого першим на добивання встигнув Вассура, м’яч після удару якого влучив у штангу воріт «Енергії». Але через мить він виправився: скориставшись черговим своїм шансом, Вассура приніс перемогу своїй команді. Гол Вассури став дебютним забитим м’ячем чемпіонату України сезону 2009\2010 років.

«Енергія» - Шахтар» 0:1 (0:0) (Вассура, 39)

Склади команд:

«Енергія»: Пітуля, Кардаш, Романов, Луців, Струк, Федюк, Рогачов, Шевченко, Д. Іванов, Петрушин, Задорожний, Ільницький.

«Шахтар»: Сухомлінов, Сагайдаченко, Клаудіо, Вассура, Камеко, Юнаков, Карлос Альберто, Кулаков, Ромаріо, Тіаго, Рось, Вершинін.



ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/05092009-vassura_prinis_peremogu_sahtaru

Просмотров: 809 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz