Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 24 » "УРАГАН" - "ТАЙМ". ПІСЛЯМОВА
11:20
"УРАГАН" - "ТАЙМ". ПІСЛЯМОВА
Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Тайму":
- Результат на табло, і ми повинне це прийняти як належне, мабуть, ми на це награли і заслужили. Фактично два м'ячі нам забили "з автобуса". Ми не думали, що "Ураган" так швидко розбіжиться в атаку, тож не дограли у цих моментах, особливо під час другого голу. Трішки проспали, почали шукати себе, ламати гру, десь і почали брати її у свої руки, але багато не влучали.
І тут, через усі перипетії та хронологою гри, у складі господарів був один постамент - Корнєєв - який і породив цю ситуацію у неможливості "Тайму" надбати голів. Він сьогодні показав дуже достойну і хорошу гру, тому що воротар у нашому виді спорту - це пів команди, а у даному випадку, він, мабуть, був цілих 75 відсотків. Далі знову помилилися і отримали третій гол у свої ворота. Знаєте, минулого разу ми також виходили на другий тайм за рахунку 0:2, сьогодні - 0:3…

Я так скажу: сьогодні ми награли те, що награли і заслужили те, що ми заслужили. Єдине, в чому я не можу дорікнути своїм гравцям, так це у професіоналізмі. Деталі, які ми сьогодні порушили, і по моїй вині, і по вині усієї команди таки відбулися. Але, не дивлячись на 0:3, можливо, інша би команда перестали би вести організацію гри, ми ж грали до кінця. І це великий професіоналізм, за що хотів би і відзначити свою команду.

Що стосується суперника, то "Ураган" дуже хотів сьогодні перемогти, і у нього було більше мотивації. Але це ні в якому випадку не лестить нам. Футбол так і складається - за рівних умов у підсумку перемагає той, хто забив більше голів.


- Як вам доводиться зараз, після того як "Тайм" став достроково чемпіоном України, налаштовувати команду на завершальні матчі?
- Це дуже важко, тому що, як би ти не розмовляв у роздягальні, на тренуваннях, все одно недостаюча ланка завжди буде присутня, і елемент мотивації завжди живе і буде жити. Так, це дуже складно, адже ми практично чемпіонат дограємо, але, ще раз повторюся, у плані професіоналізму я до своїх підопічних не маю жодних претензій.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Найперше давайте привітаємо усіх нас - вболівальників, команду, тренерів, керівництво клубу, всіх, хто має відношення до "Урагану" із закриттям футзального сезону в Івано-Франківську і з перемогою над чемпіоном України. Це був наш останній матч, тож нам хотілося перемогти перед своїми вболівальниками. Так, у "Тайму" мотивація вже не та, але нам потрібно показати своє обличчя.


Щодо гри, то наші суперники грали до останньої секунди, у той час як інші команди просто розвалюються за рахунку 0:3. Грати у відритий футбол з "Таймом" - це, за великим рахунком, катастрофа. Тому ми більше грали від оборони, на контратаках, і справді ця тактика принесла результат. Ми забили два швидкі голи, а коли під завісу першого тайму забили і третій, стало дещо полегше. Ми вистояли, перетерпіли у другому таймі, коли суперник розігрував п'ятого зайвого. Можливо, друга половина виявилась і не дуже видовищною для глядачів, але результат на табло. Мабуть, сьогодні ми і справді були сильнішими від тепер вже дворазового чемпіона України.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 759 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz