Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » "УРАГАН" - "ШАХТАР". ПІСЛЯМОВА.
12:06
"УРАГАН" - "ШАХТАР". ПІСЛЯМОВА.
- Ми дуже задоволені перемозі, адже на цей поєдинок дуже серйозно налаштовувалися. Усім відомо, що "Ураган" у міжсезонні серйозно підсилився, запросивши до себе Раміса Мансурова. Окрім нього у складі івано-франківського клубу - ще п'ятеро гравців, які раніше виступали за донецький "Шахтар". А також Сергій Станіславович (Гупаленко - примітка) також колись грав у нас. Тож з боку обох команд було принциповою справою вдало виступити у цьому матчі.

Я дуже задоволений тим, що ми перемогли. Звісно ж такі поєдинки - інфарктні для тренерів. Вважаю, що і біля наших воріт були моменти, і біля воріт "Урагану". Просто клас бразильців - того ж Ромаріо, який забив другий гол, і третій забитий м'яч, виявися дещо вищим, аніж клас гравців "Урагану". Тому ми дуже задоволені, що веземо з Івано-Франківська три очки, адже "Тайм" зіграв свій поєдинок раніше і також переміг. Львів'яни взяли зі старту чемпіонату дев'ять очок, тож добре що ми їх не відпустили. Переконаний, що у цій боротьбі ще все попереду. Хочу побажати команді "Ураган" удачі, адже тут зібрані хороші гравці, які грають не перший рік разом. Головне, щоб вас оминали травми.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Перш за все хотів би привітати команду "Шахтар" з перемогою. Відверто кажучи той "Ураган", який сьогодні грав проти донеччан, це була не наша команда. Адже ті помилки, які дуже ретельно були розібрані напередодні гри, знову і знову повторюються. Так, у нас були моменти, але це не виправдовує таку погану гру. Тож у складі своєї команди я навіть нікого не можу відзначити, адже гравці робили елементарні помилки. Навіть не розумію, що сталося з командою сьогодні? Так грати не можна, тож будемо робити висновки.

- В чому бачите причини такої гри?
- Мені важко відповісти на це запитання. Зрозуміло, що "Шахтар" - це класна команда. Але й у нас хороший і боєздатний колектив. Звісно ж могли програти, могли виграти, але те, як ми грали сьогодні - дуже незрозуміло. Краще б бразильці забили свої голи в інших моментах, аніж у тих, коли наші гравці робили просто дитячі помилки. Не знаю, можливо, перегоріли... Зараз можна думати, що завгодно, але поразка є поразка.

ИСТОЧНИК: http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1253519220.56054318053291676410855637093597&news_section=50%2048%2048%2057
Просмотров: 792 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz