Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 11 » УРАГАН" ПРАКТИКУЄТЬСЯ НА ПОЛЯКАХ. ПОЛЬСЬКІ ІСПИТИ ЧЕМПІОНІВ УКРАЇНИ
02:03
УРАГАН" ПРАКТИКУЄТЬСЯ НА ПОЛЯКАХ. ПОЛЬСЬКІ ІСПИТИ ЧЕМПІОНІВ УКРАЇНИ
Цієї неділі чемпіон України - івано-франківський "Ураган" завершує свій другий етап підготовки до нового сезону. У Польщі за 11 днів франківці запланували аж 8 контрольних поєдинків у різних форматах. П'ять з них вже зіграні, залишились ще три - у рамках турніру "Beskidy Futsal Cup 2011", що втретє поспіль відбудеться цього вікенду у Бєльсько-Бялій.

"Ураганівці" обмінялися перемогами з дебютантом місцевої Естракласи "Марвітом" з Торуні - 6:0 і 2:3. Чемпіон України не зумів перемогти польських призерів, мінімально поступившись володарю "бронзи" - "Рекорду" (3:4) та зігравши в результивну нічию з віце-чемпіоном - "Віслою Кракбет" (5:5). А вже у вівторок ввечері на нейтральному майданчику у місті Тихи "Ураган" екзаменувала краща команда Польщі - "Академія" з Пнєв (5:5).

За словами наставника "Урагану" Сергія Гупаленка головне у контрольних матчах - спробувати поєднання різних "четвірок", різні комбінації. "Ми вдосконалюватимемо наші заготовки на всіх спарингах і турнірах, щоб вже в оптимальній формі на всі 100 відстоків підійти до першої офіційної зустрічі нового сезону - матчу за Суперкубок України", - відзначив Сергій Гупаленко.


ЧЕРГОВИЙ ЛЕГІОНЕР
Не забуває "Ураган" і про зміцнення свого бойового складу. Вслід за бразильцем Мукадо склад прикарпатського клубу поповнив темношкірий легіонер - 32-річний Карліньос (повне ім'я - Карлос Роберто Феррейра де Бріто), для якого це перший виїзд до Європи. Уклавши контракт з клубом, бразилець одразу ж вирушив до Польщі, де приєднався до трьох своїх співвітчизників Сержао, Біро Жаде та Мукадо. Найближчими днями ця четвірка разом з іншими "ураганівцями" змагатиметься на традиційному міжсезонному турнірі "Кубок Бескидів", в якому також гратиме і львівська "Енергія". Передбачається, що саме українські клуби, які є фаворитами своїх груп, можуть зійтися між собою у фіналі польського турніру, де окрім красеня-кубка, позмагаються й за грошову премію у розмірі 2000 євро.

В ОЧІКУВАННІ ДЕРБІ
Після повернення додому всього на кілька днів, наступного тижня івано-франківці візьмуть курс на Білорусь. З нагоди 10-річчя МФК "Борисов-900" з 17 по 21 серпня тут пройде міжнародний турнір, де, окрім господарів, "Ураган" зіграє проти чемпіона Білорусі - мінського МАПІДу, а також двох команд російської Суперліги - підмосковних "Митіщ" та "Політєху" із Санкт-Петербурга. А вже 28 серпня (попередня дата) в Івано-Франківську стартує новий футзальний сезон в Україні. За традицією розпочнеться він матчем за Суперкубок, у якому зійдуться чемпіон країни "Ураган" та володар національного кубка - львівська "Енергія".

До теми…
КОНТУРИ НОВОГО СЕЗОНУ
Тим часом 1 серпня відбулось спільне засідання Екстраліги із представниками АМФУ за участю президентів восьми клубів. Основне питання, яке розглядалось - Договір про передачу Екстралізі прав на проведення чемпіонату, який планується підписати 22 серпня. Наразі обидві сторони дійшли до певного компромісу, зокрема, у фінансовій підтримці АМФУ від клубів. До початку сезону залишилось обмаль часу, і вже цього тижня стане відомим календар ігор, а з 15 серпня розпочнеться і заявочна кампанія.
У новому чемпіонаті, який пройде у чотири кола, стартують 8 клубів: "Ураган", "Енергія", "Локомотив", "Єнакієвець","Кардинал-Рівне", "Моноліт", ЛТК і єдиний дебютант "Титан-Зоря" з Дніпропетровщини.

Роман ШПИРКА, газета "Галицький кореспондент".


"УРАГАН" ПРАКТИКУЄТЬСЯ НА ПОЛЯКАХ

Івано-франківський "Ураган" зіграв п'ять товариських матчіd на тренувальному зборі у Польщі. Івано-франківці працюють в режимі дворазових тренувань. У день спарингів вечірнє або ранкове тренування змінює контрольна гра.
У першому спарингу - у четвер, 4 серпня, наша команда розгромила дебютанта польської екстракласи "Марвіт" з міста Торунь 6:0. По разу у воротах суперників розписалися Петро Шотурма, Роман Кіндратів, Євген Валенко, Валентин Цвєлих, Сержао та Роман Кордоба.

Наступного дня чемпіонам України протистояв "Рекорд" з Бєльсько-Бялої, де наразі базується "Ураган". Перемогли поляки 4:3. У цьому матчі перший гол у складі іванофранківців забив Мукадо, також відзначилися Шотурма і Сержао. Результативною нічиєю 5:5 завершилася зустріч з віце-чемпіоном Польщі краківською "Віслою Кракбет". У цьому матчі у воротах "Урагану" відстояли усі три голкіпери: Кирило Ципун, Роман Колток і Максим Щербина. Хет-триком у матчі відзначився Цвєлих, ще по м'ячу забили Мукадо і Валенко. Уже в понеділок суперниками підопічних Сергія Гупаленка знову став торуньський "Марвіт", який взяв реванш за поразку - 3:2. Голи у складі української команди забивали Цвєлих та Кіндратів.


Тим часом черговим новачком у складі чемпіонів України під час літнього міжсезоння став 32-річний бразилець Карліньос (повне ім'я - Карлос Роберто Феррейра де Бріто). Контракт у латиноамериканця розрахований на один рік, і в новій команді він виступатиме під ігровим номером 3. У вівторок ввечері "Ураган" зустрічався з чемпіоном Польщі "Академією" з міста Пнєв. Команди розійшлися нічиєю 5:5. За "Ураган" відзначалися Кордоба, Шотурма, Сержао та дублем Біро Жаде. Вже 11 серпня у Бєльсько-Бялій іванофранківці стартують на товариському турнірі "Beskidy Futsal Cup".

Микола ВОЛКОВ, газета "Репортер".

Просмотров: 563 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz