Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 16 » "Ураган" на класі переміг "Спортлідер+" 6:3
01:16
"Ураган" на класі переміг "Спортлідер+" 6:3

Франківські дракони продовжують переслідувати лідера Екстра-Ліги – харківський «Локомотив», перемігши у рідних стінах аутсайдера першості – Хмельницький «Спортлідер+». Гості у останній очній дуелі добряче попсували нерви підопічним Сергія Гупаленка, адже змогли на рідному паркеті відібрати очки у «ураганівців», зігравши з ними у нічию.

Той урок господарі для себе винесли і сьогодні з перших хвилин почали контролювати гру і пресингувати команду з Хмельницького. Це дало свій ефект, адже Роман Кіндратів відкрив рахунок саме після помилки оборонців команди Стасюка – капітан опинився один з м’ячем по центру воріт із 5 метрів невідпорно пробив у сітку.

Після результативної атаки команда Сергія Гупаленка не заспокоїлася і у першому таймі «Урагану» вдалася результативна контратака, пі д час якої Тарас Шурак усе зробив для партнера, витягнувши на себе двох захисників і воротаря, а Роніньо залишалося лиш не промахнутися з трьох метрів по порожніх воротах – 2:0.

У другому таймі сценарій гри не змінився, а у середині двадцятихвилинки «Ураган» отримав нагоду збільшити рахунок – гравець гостей зіграв рукою, рятуючи ворота після удару Андрія Сімки. Пенальті Петра Шотурми відбив воротар «Спортлідера» Шевцов, а от 2 хвилини чисельної переваги таки вилилися у гол від Євгена Валенка, який з носка пробив у праву від воротаря дев’ятку 3:0!

У відповідь за кілька хвилин відзначився Сондак, що найкраще зорієнтувався після рикошету і переправив шкіряну кулю у сітку Колтка.

А ще за кілька хвилин на паркеті стало вже зовсім гаряче – це Цой пробив оборонну стіну, складену Колтком і Роніньо – м’яч під ногою бразилійця підступно закотився у кут воріт – 3:2!

«Ураган» під загрозою важкої кінцівки перехопив ініціативу і у одній із атак Валенко з розвороту оформив дубль 4:2!

Не пішов з гри без голу і кращий бомбардир «Урагану» Андрій Сімка – з пасу Петра Шотурми «ураганівець» поклав м’яч у самісінький кут воріт. Ще за хвилину господарям вдалася «вертикальна атака» і знову ж таки Сімка опинився сам на сам з воротарем та по прикладу Валенка – оформив дубль – 6:2!

«Спортлідер+» перейшов до гри вп’ятьох. У відповідь Сергій Гупаленко на своєму м’ячі теж почав випускати зайвого гравця, щоб «вбивати» час граючи на утримання. І це «зіграло». Зіграло, щоправда на користь гостей – Віктор Цой оформив дубль і встановив остаточний рахунок на табло 6:3.

«Ураган» наближається до «Локомотива» на відстань одного пункту.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 26 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 6:3 (2:0)

15 квітня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Проць (Дрогобич), Беспорочний (Харків). Інспектор: Калічак (Львів). Делегат: Журавльов (Київ).
Ураган: Колток - Валєнко, Сімка, Шотурма, Будняк - Шурак, Кіндратів-к, Кордоба, Роніньо - Луїз Негао, Додо.
Спортлідер+: Кіндяков (Шевцов, 7) - Цой, Калуков, Івонко, Засенко - Карбовський, Коробка, Фетько, Ткачук - Сондак, В.Іванов, Михайленко, Чеботарьов.
Голи: Кіндратів (8), Роніньо (11), Валєнко (29, 34), Сімка (35, 35) - Сондак (31), Цой (33, 40).
На 28-й хвилині Шотурма (Ураган) не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Шурак (31) - Карбовський (38). Вилучення: Калуков (28, фол останньої надії).

 

Просмотров: 426 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz