Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 26 » УРАГАН" - ЛТК - 5:3. ПІСЛЯМОВА
00:20
УРАГАН" - ЛТК - 5:3. ПІСЛЯМОВА
Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер ЛТК:
- Перш за все, хочу подякувати команді "Ураган". Хлопці старалися, дійсно показали хорошу гру за перемогу. Вітаю господарів з трьома очками. По-друге, хотів би подякувати івано-франківським вболівальникам, місцевій фан-зоні. Вони дуже допомагають своїй команді, підтримують її. Мені здається, що в Україні вони є найорганізованішою групою підтримки, вони відчувають гру, а тому не було поганих реплік в нашу сторону. Це я дійсно говорю щиро.

Якщо говорити по самому матчу, то, на мою думку, він був дуже цікавим, але комбінаційно показати повністю гру, розкритися, завадив суддівський корпус. Ви бачили, яке було суддівство… Ми дуже ображені, хоча, можливо, ми десь спонукали до цього. Ми завелися, а вони зробили все можливе, щоб нас завести, зробивши декілька грубих помилок в нашу сторону, що вплинуло на результат. Ми будемо подавати протест, і це правда. Нам просто нема, куди відступати, бо це рано чи пізно повинно закінчитися для тих же суддів. Я вважаю, що це буде правильно. Потім він може мені судити ще 10 разів, може по-інакшому ставитися до мене, але це не розвиток українського футзалу. А потім всі вимагають, щоб Україна перемагала і з великим рахунком в різних команд… Вони, судді, самі не дають розвинути тих футболістів і цим все сказано. Я вважаю, що в цьому напрямку потрібно дуже серйозно розібратися.



Чому в нас є команди, я не буду називати їх поіменно, які можуть просто вбивати, та другі команди, які просто нічого не можуть зробити? Це не розвиток футболу, тому в нас дуже мало команд, а мені десь і шкода президентів, бо наш президент, зокрема, вкладає досить таки не малі гроші в команду. А я тут поставлений для того, щоби наші молоді хлопці, в середньому 1990р.н., показували хорошу гру. Ми дуже багато працюємо, а сьогодні мені просто їх шкода. Я навіть не сварився. Мені шкода моїх хлопців - вони готувалися, вони хотіли і показували досить непогану гру, вони виконали всі тактичні задуми до 10-ї хвилини другого тайму, і ми вигравали, поки я не завівся, не пішли видалення в команді. Десь в цьому трошки винен дійсно я... А по грі, ну, "Ураган" в нас чемпіон - команда хороша, сильна, нам було важко з ними грати, але ми старалися.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Скажу відверто, що у першому таймі ми грали не дуже добре, звичайно, ми витягнули гру, але, повторюся вже вкотре, не всі тягнуть на сто відсотків. Тому в кінці, а саме всередині другого тайму, ми грали вп'ятьох. Але тим не менш, ми виграли, а тому молодці, вітаю усіх. Остання домашня гра року закінчилася на мажорній ноті. Але цей факт не дуже радує нас, бо скоріш за все ми втратили Романа Кордобу, в якого є підозра на перелом ноги. Тому нас залишається семеро, це якщо порахувати усіх. Не знаю, що сказати…



Розпочали ж сезон ми добре, все в нас виходило. Але цього року нас просто переслідують травми. З кожною грою ми втрачаємо по людині. Але переживемо. Сподіваюся, що наступний рік буде більш вдалим для нас. Головне, щоб всі виздоровіли. Напередодні новорічних свят хочу побажати всім здоров'я, нам - перемог без травм.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 550 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz