Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 2 » "УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ". ПІСЛЯМОВА
10:05
"УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ". ПІСЛЯМОВА
Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Не простий видався матч. Команда "Ураган" на сьогоднішній день укомплектована дуже добре, тому грати з нею нелегко. Ми ж, навпаки, перед цією грою мали деякі складності зі складом. Пов'язане це було з тим, що три основних футболісти перенесли вірусну інфекцію, тому ті гравці, які у нас зазвичай є лідерами, сьогодні не зіграли в повну силу. Тим не менше, я вдячний своїм гравцям за те, що вони в дуже нелегкому поєдинку зуміли схилити шальки терезів на свою користь і у підсумку вибороти перемогу.


- Сьогодні вашій команді вперше довелося протистояти бразильській четвірці "Урагану"...
- Давайте не будемо судити їх строго, тому що, наприклад, я на власному досвіді відчув, що таке переліт у Бразилію і назад. Менше, ніж місяць часу на акліматизацію та адаптацію у них не піде. Враховуючи систему плей-офф, ці гравці попадуть туди в своїй оптимальній формі і, вважаю, своїм досвідом допоможуть "Урагану".


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Якщо ми сьогодні програли, то це означає, що були слабшими. В першому таймі треба було реалізовувати свої моменти. А в другому вже зрозуміло - пропустили гол "Локомотиву", а це команда, яка любить і вміє грати на контратаках, тому забила нам ще...

У п'ятницю на тренуванні Андрій Сімка отримав травму, що дуже неприємно. В принципі, наші бразильці ще поки в такій стадії, що не готові грати весь матч, але квартет Сімка-Цвєлих-Ярий-Кіндратів розпався. Без Андрія складно, оскільки вони грають через нього, тому ми вирішили поставити інші четвірки. Але якщо ми програли, це означає, що моє тренерське рішення було неправильним.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 612 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz