Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 6 » "УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ". ПІСЛЯМОВА
00:04
"УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ". ПІСЛЯМОВА
Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- В першу чергу хотів би привітати усіх з Новорічними та Різдвяними святами і побажати, найголовніше, здоров'я усім. А так, хотів би поздоровити команду-суперника з перемогою. На мою думку, перемога - є перемога, але, все ж таки, закономірним був би нічийний результат, адже зустрічалися дві цілком рівні команди. Але це - футбол, він складається з дрібниць. Ми допустили грубу помилку, яка потягнула за собою перший пропущений гол. Усі інше - ви бачили самі...

Другий тайм команди провели практично на рівних: штанга і пенальті - тут, штанга і пенальті - там. Тож сьогодні зійшлися дійсно дві хороші команди, але у кожній грі завжди є переможець. На жаль, сьогодні це - не ми. Хоча в цілому грою своєї команди я задоволений, особливо у першому таймі, в якому ми мали реальні можливості вирішити усі питання на свою користь. Відтак десь на досвіді більш досвідчений суперник взяв своє у другій половині.

- В анонсі до матчу велику увагу приділялося суддівству? Чи задоволені ви ним?
- Я вже говорив, що це був матч абсолютно рівних команд, тож усе було порівну. Щодо суддівства, то зазвичай я намагаюся його не коментувати. Якщо команда сильніша, то вона повинна перемагати і суперників, і, можливо, виходити з деяких помилок арбітрів. Чому сьогоднішній матч розглядали у анонсі крізь призму суддівства? Можливо через нашу першу зустріч у цьому сезоні, коли один епізод потягнув за собою інший епізод, який повністю зламав гру двох хороших суперників. Але для мене зараз головне створити таку команду, яка, незважаючи на будь-які помилки, на будь-які фактори, буде давати результат. І це буде правильно! А сьогодні арбітри чудово відсудили матч, тому після його завершення я підійшов до них і кожному потиснув руку.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я вкотре повторюся, що сьогодні слабких команд немає, а "Локомотив" загалом мені дуже подобається. Це - молода і різка команда, яка дуже добре контролює м'яч. До того ж, подобається сам зміст і стиль їхньої гри. Саме тому перший тайм ми програли. І програли саме за змістом гри. Але у другому таймі ми значно додали у грі, до того ж ми допустили дещо менше помилок, аніж суперник, тому і перемогли. А у цілому сьогодні грали дві рівні, дві класні команди, і такий матч, незважаючи на всього три забиті м'ячі, гадаю, сподобався вболівальникам.

- Виходячи з турнірної ситуації, чи була це гра "за шість очок"?
Гупаленко: - Я так не думаю, адже уся боротьба тільки розпочинається. Друге коло тільки набирає обертів, а далі - нас чекає ще й фінальна шістка. Тож усі команди - з третього по восьме місця зараз ведуть боротьбу. Тому ще не факт, хто потрапить до шістки. Так, можливо сьогоднішня перемога зробила для нас невеликий заділ від четвертого місця.

Ривкін: - Я вважаю, що команда "Ураган" вихід до фінальної шістки вже собі забезпечила. А от там ще треба боротись і боротись. У нас буде дуже важкий старт, тому зараз для нас кожен матч - за шість очок.

ИСТОЧНИК: http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1262702069.33898457654166713254946503385197&news_section=50%2048%2048%2057
Просмотров: 739 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz