Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » "УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ" - 3:2. ПІСЛЯМОВА
18:21
"УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ" - 3:2. ПІСЛЯМОВА
Євген РИВКІН, старший тренер "Локомотива":
- В першу чергу варто привітати команду "Ураган" з перемогою. Гра була хороша. Звичайно, хочу похвалити свою команду - вона ні вчому не поступалася переможцю цього матчу. Так, ми припускалися помилок, не реалізовуючи гольові моменти. В той час, як високий клас суперника дозволяв влучати в наші ворота, навіть не зважаючи на нереалізовані дабл-пенальті у першому таймі. Тим не менше, не дивлячись на все, "ураганівці" своє забили.

Якщо ви пригадуєте минулий сезон і нашу гру з "Ураганом" - тут в Івано-Франківську, то після поєдинку журналісти запитували мою думку стосовно бразильських легіонерів. Тоді я відповів, що вони ще допоможуть команді. Думаю, що так трапилося і зараз. Сьогодні перемогла команда, яка проявила більше індивідуальної технічної майстерності. У підсумку, це і відобразилося у цифрах на табло по завершенні матчу.


Також я хотів би побажати команді "Ураган" вдалого старту в Кубку УЄФА. Знаю, як там не солодко прийдеться в Сербії. Найголовніше, щоб вас супроводжувала удача. Якщо так буде, то бажаю, щоб "Ураган" достойно відстояв честь нашої держави на євроарені.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я цілком і повінстю погоджуюсь зі словами мого колеги Євгена Ривкіна. Це була серйозна гра двох рівних суперників. Для нас "Локомотив" досить часто стає незручним, в тому розумінні, що ця команда вміє оборонятися, вміє атакувати.

Так, перемогли ми за рахунок індивідуального рівня наших лідерів. А якщо говорити в загальному, то ми ні в чому не перевершили наших суперників, і це я говорю відверто. Хоча мені особисто гра нашої команди не дуже сподобалася. Однак команда грає так, як їй дозволяє суперник. Ми перемогли і це - основне. Граємо далі..


- Вже другий раз поспіль до заявки на гру не потрапили Сімка і Тменов. Що з ними і чи гратимуть вони в єврокубках?
- Обидва гравці травмовані. У Сімки є підозра на меніск, а у Тменова перелом на тому ж самому місці, що й минулого сезону. До матчів Кубку УЄФА вони ще не відновляться, тож обидва залишаться в Івано-Франківську.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 435 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz