Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 12 » "УРАГАН" - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" - 2:1. ПІСЛЯМОВА
15:47
"УРАГАН" - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" - 2:1. ПІСЛЯМОВА
Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер "Кардиналу-Рівне":
- На мою думку, ми зіграли непогано. У нас є проблема з реалізацією, тобто ми створюємо небезпечні моменти, а довести справу до кінця не виходить. Є пару факторів, які завадили нам перемогти. Думаю, після дороги ми не були такі свіжі, як би нам цього хотілося.

В першу чергу, хочу сказати, що Сергій Піддубний, як гравець, зараз слабший, ніж колись. Якби я зіграв краще і реалізував всі моменти, які в мене були, то все було б зовсім по інакшому. А так - я не забиваю, Саша Бондар, то що вже тоді говорити про молодих гравців. Вважаю, що сьогодні треба було "наказати" "Ураган", оскільки в них зараз є кадрові проблеми і вони показували зовсім не ту гру, яка повинна бути в чемпіонів. Але низька реалізація моментів завадила нам перемогти господарів.

- Моживо, під час періоду дозаявок в Екстра-лізі "Кардиналу" варто підсилитись?
- Ми ведемо таку політику, щоб у нашій команді грали місцеві гравцйі. Ми хотіли б підсилити команду, але, як правильно сказав Сергій Гупаленко, реально - немає ким. Але старших гравців таких, як я і Паршиков, потрібно заміняти на молодих, більш креативних, щоб вони могли взяти на себе гру. Ми шукаємо, дивимося, можливо когось дозаявимо.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні ми грали з повною самовіддачею, у хлопців "горіли" очі і це було видно неозброєним оком. Вважаю, що треба використовувати всі моменти, які в нас є. Оскільки події могли розгорнутися так, що ми могли пропустити наприкінці і мали шанси зіграти внічию. Хочу подякувати хлопцям, бо вони справді виклалися на стільки, на скільки це було можливо.

- Буквально днями до лав івано-франківців приєдналися колишні, а нині вже діючі гравці "Урагану" - Максим Павлюк та Роман Ярий. Тобто проблема зі складом залишається відкритою?
- Проблеми в нас почалися після першого етапу виступу в Кубку УЄФА. До того ми йшли нормально – на першому місці, на початку сезону виграли Суперкубок. А от травматизм розпочався з жовтня, тому, відповідно, з того моменту ми просто не можемо грати у повному складі.

Ви бачите, що ми повернули Максима Павлюка та Романа Ярого. Вважаю, що на даний момент вони виглядають непогано. Треба врахувати той факт, що півроку вони професійно не тренувалися і не грали у вищоліговій команді. Звичайно, їм тяжко фізично. Ігрової практики не було, тому ми бачимо, що Максим ще не готовий повністю, а Роман?... Ярий завжди готовий до бою. Сьогодні ми здобули перемогу і добре, що вони не випали зі складу. Цим я дуже задоволений.


На жаль, питання травматизму в нас залишається відкритими. Щодо Біро Жаде і Ділву вже давно відомо - вони не гратимуть до кінця сезону, то тепер до них додався Роман Кордоба, котрий також випав до кінця ігрового року. Роман Кіндратів приєднається тільки десь в березні. Потрібно кимось підсилювати склад, але, якщо чесно, нема кого брати. Маю надію, що до наступного матчу з "Локомотивом" відновляться Андрій Сімка та Петро Шотурма.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz